top of page

Tarvetta hallitustyön startti -infolle? Kutsu meidät keväällä kylään!

Osana Pirkanmaan liiton rahoittamaa Hallitukset yhtiöiden kasvun moottoreiksi -hanketta, pystymme tarjoamaan 1-2 h pituista maksutonta hallitustyön koulutusta pirkanmaalaisille toimijoille. Jos teillä on esimerkiksi yritysyhdistys tai vaikkapa löyhä verkosto, jossa olisi kiinnostuneita hallitustyön starttaus -koulutukselle, kutsu meidät kylään keväällä 2024!


Ohjelma voisi olla esimerkiksi seuraavanlainen (tarkennetaan yhdessä teidän tarpeenne mukaan):


Hallituskipinä - mistä aloittaa yrityksesi hallitustyön kehitys? 


Onko sinunkin yritykselläsi ns. kumileimasinhallitus, johon olet ehkä värvännyt mukaan itsesi lisäksi puolisosi tai jonkun muun lähisukulaisen, jotta saat pakollisen hallitusbyrokratian hoidettua vuosittain mahdollisimman kätevästi? 


Tavoitteletko yritystoiminnallesi kasvua? 


Ehkä onkin sopiva aika pohtia, että miten voit saada rakennettua sellaisen hallituksen yrityksellesi, jolta saat oikeasti tukea ja apuja yritystoimintasi kehittämiseen.


Tässä tilaisuudessa kuulet, miten lähteä liikkeelle oman yrityksesi hallitustyön kehittämisessä sekä kuulet myös yrittäjän tarinan miten hallitustyötä on kehitetty ja mitä oppeja matkan varrella on saanut. 


Kenelle tämä tilaisuus sopii erityisen hyvin: - Sinulla on kannattavaa liiketoimintaa ja olet miettinyt, miten hallituksesta voisi saada apuja ja tukea yrityksen toiminnan kehittämisessä tai yrityksen kasvuvaiheessa; 

- Aihe kiinnostaa muutoin, vaikka ei välttämättä ole vielä ajankohtainen - tervetuloa mukaan!Toivomme, että saat tilaisuudesta kipinän aloittaa oman yrityksesi hallitustyön kehittäminen! Hallituskipinä - mistä aloittaa yrityksesi hallitustyön kehitys


OHJELMA 


8.30 Miksi ja miten lähteä kehittämään hallitustyötä? 

  • missä kohden yrityksen elinkaarta kannattaa viimeistään valjastaa hallitustyön mahdollisuudet käyttöön 

  • miten “aito hallitus” voi auttaa yrittäjää 

  • erilaisia tapoja lähteä liikkeelle - miten käytännössä aloittaa

  • vaihtoehtoja hallitustyön kehittämiselle (esim.advisory board)


9.30 Yrittäjän näkökulma: miten lähdin kehittämään oman yritykseni hallitustyötä

-Miksi päädyttiin hallitustyön kehittämiseen ja miten asiat meni käytännössä: mistä saatiin ihmiset, minkälaisia käytäntöjä hallituksella on ollut

-Mitä sain irti tästä matkasta ja mihin päädyttiin ammattimaisemman hallitustyön kautta


klo 10 Tilaisuus päättyy **

Tilaisuudet järjestää Future Board ry:n vetämä Hallitukset yhtiöiden kasvun moottoreiksi -hanke. Hankkeen tarkoituksena on tuoda esille hallitustyön merkitystä yhtiön kasvun tukena ja kehittää erityisesti Pirkanmaan alueen pk-yhtiöiden hallitusten toimintaa.  Hanketta rahoittaa Pirkanmaan liitto. 


Future Board on nuorten alle 40 -vuotiaiden hallitusosaajien aktiivinen vertaisoppimisalusta, jonka tavoitteena on edistää yhtiöiden kasvua aktiivisen hallitustyön kautta sekä edistää jäsentensä hallitusuraa.

Lisätietoja: 

Ulla Tirronen, puh. 050 344 0805 

38 views0 comments

Comments


bottom of page