top of page

KOULUTUKSET

LAADUKKAAT KOULUTUKSET

Future Boardin jäsenyys avaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia hallitustyössä menestymisen edellytykset sekä hankkia tarvittavat tiedot ja taidot. Tarjoamme koulutuksia, joiden tavoitteena on antaa käytännön vinkkejä, joiden avulla voi hallita haasteet ja saavuttaa esimerkillinen hallitustyö sekä rakentaa vahva perusta hallitustyössä kehittymiseen. 

Future Boardin koulutuksissa jäsenet pääsevät oppimaan huippuasiantuntijoiden johdolla. Kouluttajamme ovat kokeneita hallitustyön ammattilaisia, joilla on laaja kokemus eri toimialoilta. He jakavat arvokasta tietoa ja käytännön kokemuksia, jotka auttavat niin alottelijoita kuin kokeneitakin konkareita kehittymään hallitusammattilaisena.

HALLITUS TARVITSEE KOLME NÄKÖKULMAA MENESTYÄKSEEN

1

VARMISTA

Miten varmistamme toiminnan jatkuvuuden ja tavoitteiden saavuttamisen?

2

VISIOI

Mihin suuntaan liiketoimintaa pitäisi ohjata, mitä tavoitella?

3

TOTEUTA

Mitä on tehtävä, jotta suunnitelman toteutuvat?

Perusvaiheessa keskitymme opettamaan hallitustyöskentelyn kovan ytimen - tiedot ja taidot, jotka ovat välttämättömiä menestyksekkääseen hallitustyöskentelyyn. Tavoitteenamme on varmistaa, että nämä perusasiat toimivat automaattisesti, jotta pystyy nostaa katseen ylös jaloistaja avata silmäsi ympärillä oleville mahdollisuuksille. Mietimme, miten voisimme siirtyä seuraavalle tasolle ja ottaa kaiken irti hallitustehtävistämme.

Jatkokursseillamme syvennämme osaamistasi eri teemoissa. Ne tarjoavat tilaisuuden sukeltaa syvemmälle tiettyihin aiheisiin ja kehittää asiantuntemustasi. Näin voit laajentaa osaamistasi ja valjastaa sen entistä tehokkaammin hallitustyösi hyväksi.

Future Boardin hallituskoulutuksissa haluamme varmistaa, että jäsenillämme on vahva perusta hallitustyössä menestymiseen. Tarjoamme käytännön työkaluja ja taitoja, joiden avulla pystyy hallita myös tulevaisuuden haasteet ja saavuttaa tavoitteiden mukainen hallitustyö.

35.jpg

MENNEET KOULUTUKSET

2021

1/3 Hallituksen perusasiat: järjestäytyminen, talous ja vastuut

2/3 Kasvu ja strategia hallituksen agendalla

3/3 Hallituksen toiminnan organisoiminen

2022

1/3 Hallitustyö urana

2/3 Strategian kulmakivet ja pääomasijoittajan mukaantulon vaikutus hallituksen toimintaan

3/3 Ristiriidat hallituksessa sekä HR hallituksen agendalla

2023

1/3 Hallituksen toiminta ja jäsenet

2/3 Turvaa selustasi

3/3 TBA

bottom of page