top of page

Future Board jäsenesittely – Mikko K. Leino

Tuomme esille yhdistyksemme jäseniä ja kysymme heiltä vakiokysymykset, joihin jäsenet saavat itse vastata.


Nimi: Mikko K. Leino LinkedIn: linkedin.com/in/mikko-k-leino-3781a532 Paikkakunta: Helsinki Yhteystiedot: +358 40 7180623, mikko.leino@tulosjarjestelyt.fi Intohimot ja kiinnostuksen kohteet: nopeat juoksulenkit ja hitaat viikonloppuaamut.
Miten päädyit hallitustyöskentelyn pariin ja miten monta vuotta sinulla on hallitustyö kokemusta?

Aloitin Recuror Oy:n hallituksen puheenjohtajana noin kaksi vuotta sitten, kun yhtiössä nähtiin tarve ulkopuoliselle osaamiselle. Yhtiön perustajat ovat taustaltaan lääkäreitä ja he halusivat yhtiön hallitukseen taloudellista ja juridista osaamista.


Millaisissa hallituksessa olet ollut mukana?

Toimin tällä hetkellä lääkäriketju Recuror Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Recuror on nopeasti kasvava psykiatrian erikoislääkäripalveluihin keskittyvä yhtiö. Lisäksi olen toiminut useille yhtiöille neuvonantajana yrityskauppoihin liittyen yhtiöni Tulosjärjestelyt Partners Oy:n kautta.


Mihin suuntaan haluat kehittyä hallitusosaajana ja millaisiin hallitustehtäviin itse pyrit hakeutumaan mukaan tulevaisuudessa?

Haluan jatkuvasti kehittää laaja-alaisesti osaamistani. Osaamiseni ja työhistoriani takia olen kiinnostunut erityisesti kasvuyhtiöistä ja yhtiöistä, joiden strategiaan yrityskaupat kuuluvat. Haluan hakeutua tehtäviin, jossa osaamiseni auttaa yhtiöitä toteuttamaan niiden kasvutavoitteita.


Mitä verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on sinulle antanut?

Olen kokenut erityisen hyödylliseksi opit, joita olen saanut muiden kokemuksista. Mielestäni kaikkein arvokkainta on ollut kuulla erilaisista haasteista ja miten niistä on lopulta selvitty. Olen kokenut erityisen antoisaksi, jos olen voinut auttaa muita verkoston jäseniä.


Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin hallitustyö?

Vapaa-ajalla olen aikaisemmin kilpaillut aktiivisesti sm-tasolla avomeripurjehduksessa ja triathlonissa, mutta vuoden vaihteessa syntynyt poika luultavasti vähän muuttaa omaa kilpailukalenteria jatkossa.


Jos haluat olla Mikkoon yhteydessä ja kuulla lisää hänen kokemuksistaan ja osaamisestaan, niin hänen yhteystietonsa löytyvät tämän sivun yläosasta.

62 views0 comments

Коментарі


bottom of page