top of page

Future Board hallitusjäsenten esittely – Saila Järvinen-Junttila

Tuomme esille yhdistyksemme hallitusjäseniä ja kysymme heiltä vakiokysymykset, joihin he saavat itse vastata.


Nimi: Saila Järvinen-Junttila, hallituksen jäsen LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/sailajj/ Paikkakunta: Pori Yhteystiedot: jarvinenjunttila@gmail.com Intohimot ja kiinnostuksen kohteet: osaamisen kehittäminen, johtajana kehittyminen, jatkuva oppiminen ja kehittäminen, uudet teknologiat ja niiden liiketoimintamahdollisuudet, kouluttaminen, fasilitointi, webinaarit ja podcastit, uusien asioiden tekeminen ja kokeminen esim. erilaiset urheilulajit ja matkustaminen sekä hyvä ruoka.


Miten päädyit hallitustyöskentelyn pariin ja miten monta vuotta sinulla on hallitustyö kokemusta?

Yritysten hallituksista kokemusta minulla on reilut viisi vuotta ja yhdistysten hallituksista kokemusta on yli kymmenen vuotta. Ensimmäiseen yrityksen hallitukseen pääsin yhdistyksen edustajana ja toisen hallituspaikkani sain perheyrityksestämme osakkuuden myötä.


Millaisissa hallituksissa olet ollut mukana?

Olen nyt mukana perheyrityksemme hallituksessa sekä Future Boardin hallituksessa. Aiemmin olen ollut hallituksessa myös opiskelijajärjestössä, Porin Nuorkauppakamarin ja Suomen Nuorkauppakamareiden hallituksissa sekä Porin Teknillisen Seuran hallituksessa.


Mihin suuntaan haluat kehittyä hallitusosaajana?

Hallitusosaajana haluan kehittyä entistä paremmaksi strategisessa muutosjohtamisessa sekä teknologoiden hyödyntämisessä. Vastuullisuusasiat sekä EDI (equality, diversity, and inclusion) kiinnostavat ja niistä haluaisin myös oppia lisää. Erityisesti kasvuyritysten hallitustehtävät kiinnostavat, koska uusien asioiden tekeminen ja kehittäminen motivoi minua.


Mitä verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on sinulle antanut?

Oman osaamisen vahvistumista sekä kokemusten jakamista.


Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin hallitustyö?

Työskentelen Training Managerina Cimcorp Oy:ssä ja johdan tänä vuonna Suomen Nuorkauppakamareiden strategiatyöryhmää. Lisäksi koulutan johtamista eri teemoista sekä Suomessa että ulkomailla. Perheeseen kuuluu puoliso ja kaksi kouluikäistä lasta.


Miksi päädyit hakemaan Fubon hallitukseen?

Tämä on viimeinen jäsenvuoteni, joten ajattelin ottaa tästä toiminnasta kaiken irti.


Mitkä tavoitteet sinulla on tälle hallituskaudelle?

Tutustua entistä paremmin toimintaan ja yhteisiin tavoitteisiimme sekä muihin toimijoihin, jotta voin tuoda oman osaamiseni parhaalla mahdollisella tavalla yhdistyksen käyttöön.


Jos haluat olla Sailaan yhteydessä ja kuulla lisää hänen kokemuksistaan ja osaamisestaan, niin hänen yhteystietonsa löytyvät tämän sivun yläosasta.

77 views0 comments

Comments


bottom of page