top of page

Onnistumisten vuosi 2023!

Uusi vuosi on alkanut, mikä antaa mahdollisuuden heittää silmäys taaksepäin ja pohtia menneen vuoden tapahtumia. Vuoden 2023 aikana olemme kokeneet monia merkittäviä, positiivisia ja inspiroivia hetkiä.


Vuonna 2023 toteutimme ensimmäistä kertaa hallitustyön bootcampin, jossa osallistujat saivat nauttia kahdesta inspiroivasta keynote-luennosta, ratkoa case-tehtäviä pienryhmissä, verkostoitua muiden jäsenten kanssa ja nauttia rennosta yhdessäolosta.


Teimme myös inspiraatiomatkan Norjaan! Matkan keskiössä yritysvireailujen lisäksi oli osallistujien keskinäinen tutustuminen ja verkostoituminen, joka onnistui loistavasti sekä virallisessa ohjelmassa että vapaa-ajalla.


Järjestimme Suomen ensimmäisen tulevaisuuden hallitustyön seminaarin! Seminaarissa kuultiin hallitusammattilaisten ja asiantuntijoiden näkemyksiä vuodesta 2030, tarjoten arvokkaita näkökulmia tulevaisuuden hallitustyöhön. Kokeneet puhujat, kuten Vuoden Nuori Hallitustekijä 2022 Helene Auramo, ruotsalainen hallitusammattilainen Johanna Fagrell Köhler ja tulevaisuuden tutkija Johannes Koponen, valaisivat, miten voimme paremmin valmistautua ja ennustaa tulevia haasteita hallitustyössä.


Olimme mukana Hallituspaikka -tapahtumassa, joka on suuntautunut yrityksille ja hallitusosaajille. Tapahtuma mahdollisti hallitusosaajien verkostoitumisen keynote-luentojen ja mielenkiintoisten puhujien lisäksi. Ennen itse Hallituspaikkaa järjestimme Hallituspaikka -etkot, joissa Ulla Vilkman kertoi uusista työtavoista hallitustyössä, ja Future Boardin jäsenet ja alumni jakoivat tietojaan parhaillaan käynnissä olevista väitöskirjatutkimuksistaan hallitustyön tutkimusaiheisiin keskittyen.


Saimme paljon uusia jäseniä! Tänä vuonna hyväksyimme 45 uutta jäsentä, joten verkostomme kasvaa nopeasti tuoden mukanaan entistä monipuolisempaa osaamista ja kokemusta. Uudet jäsenet tuovat mukanaan innostavia ideoita ja raikasta näkökulmaa, mikä rikastuttaa yhteisömme dynamiikkaa!


Jaoimme Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinnon jo yhdeksännen kerran. Vuoden 2023 palkinnon sai Antti Haapakorva tunnustuksena hänen nuorekkaasta näkökulmastaan hallitustyöhön, aktiivisesta panoksestaan sukupolvenvaihdoksen edistämisessä, innovatiivisesta lähestymistavastaan liiketoiminnan kehittämisessä, osallistumisestaan hallitusosaajien verkostoihin, laajasta kokemuksestaan hallitustyössä sekä roolistaan herättelijänä ja tiedonvälittäjänä pk-yritysten keskuudessa. Toivomme, että Antin oma esimerkki on innostanut myös muita hallitusjäseniä kehittymään ja hankkimaan lisää kokemusta hallitustyöstä.


Voimme todeta, että vuosi 2023 on sujunut erinomaisesti nykytilanteen haasteista huolimatta. Haluamme kiittää kaikkia, jotka ovat olleet kanssamme viime vuonna, ja toivomme, että saamme jatkossakin tukea niin meidän omilta jäseniltä, alumneilta, kummeilta kuin yhteistyökumppaneilta hallitustyön edistämisessä ja kehittämisessä.

12 views0 comments

Comentários


bottom of page