top of page

Future Board jäsenesittely – Sami Piittisjärvi

Tuomme esille yhdistyksemme jäseniä ja kysymme heiltä vakiokysymykset, joihin jäsenet saavat itse vastata.


Nimi: Sami Piittisjärvi LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/piittisj%C3%A4rvi/ Paikkakunta: Hyvinkää Yhteystiedotsami.piittisjarvi@gmail.com, +358406608700 Intohimot ja kiinnostuksen kohteet: ihmiset, teknologia ja jatkuva kehitys
Miten päädyit hallitustyöskentelyn pariin ja miten monta vuotta sinulla on hallitustyö kokemusta?

Hallitusurani on alkanut perinteisesti vapaa-ajan yhdistyksistä ja taloyhtiöiden hallituksista, joista kokemusta on kertynyt joitain vuosia. Näiden lisäksi olen toiminut nyt yhden kauden suomalaisen pörssiyhtiön hallituksessa työntekijöiden keskuudesta valittuna jäsenenä.


Millaisissa hallituksessa olet ollut mukana?

Konecranes Oyj.

Mihin suuntaan haluat kehittyä hallitusosaajana ja millaisiin hallitustehtäviin itse pyrit hakeutumaan mukaan tulevaisuudessa?

Hallituksen jäsenenä pyrin kehittämään itseäni erityisesti kriisitilanteiden hallinnoinnissa, vahvan kasvun tavoittelemisessa, sekä strategia- ja skenaariotyöskentelyssä. Pyrin hallituksiin, joissa pystyn aidosti tuomaan lisäarvoa hallitustyöskentelyyn kokemuksellani globaalista tuote- ja palveluhallinnasta.


Mitä verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on sinulle antanut?

Oman ajatusmaailman laajentamista, eri tyyppisen liiketoimintojen ymmärtämistä, haastavia keskusteluita ja uusia ystäviä.


Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin hallitustyö?

Vapaa-aika kuluu hyvinkin aktiivisesti parin pienen lapsen kanssa touhutessa, urheillessa ja ulkoillessa. Rauhallisimpiin hetkiin kuuluu hyvät kirjat ja huonot elokuvat.


Jos haluat olla Samiin yhteydessä ja kuulla lisää hänen kokemuksistaan ja osaamisestaan, niin hänen yhteystietonsa löytyvät tämän sivun yläosasta.

54 views0 comments

Comments


bottom of page