top of page

Future Board jäsenesittely – Juho Timberg

Tuomme esille yhdistyksemme jäseniä ja kysymme heiltä vakiokysymykset, joihin jäsenet saavat itse vastata.


Nimi: Juho Timberg LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/juho-timberg/ Paikkakunta: Tampere Yhteystiedotjuho.timberg@grebmit.com, +358409678155

Miten päädyit hallitustyöskentelyn pariin ja miten monta vuotta sinulla on hallitustyö kokemusta?

Päädyin hallitustyöskentelyn pariin omien yritysten kautta. Minulla on kokemusta yhteensä 10+ Hallitustyöskentely on tullut minulle tutuksi oman yritystoiminnan kautta. Hallitustyö kokemusta on tähän mennessä kertynyt 10 vuotta kolmessa yhtiössä.


Millaisissa hallituksessa olet ollut mukana?

Tällä hetkellä olen kehittämässä suomalaista hallitustyötä Future Boardin lisäksi Pohjois-Suomen Tällä hetkellä olen mukana omassa ravintolaliiketoimintaa harjoittavan yrityksen hallituksessa sekä Kotipizza yrittäjäosuuskunnan hallituksessa. Aikaisemmin kokemusta myös muutama vuosi taloyhtiön hallituksessa toimimisesta.


Mihin suuntaan haluat kehittyä hallitusosaajana ja millaisiin hallitustehtäviin itse pyrit hakeutumaan mukaan tulevaisuudessa?

Hallitusosaajana haluan ymmärtää syvemmin sekä laaja-alaisemmin hallituksen mahdollisuuksia mahdollistaa yritykselle menestyksen avaimet. Hallitustehtävät joissa itse koen olevani vahvimmillani on vastuulliseen johtamiseen, työntekijä- ja asiakaskokemukseen, kasvuun sekä liiketoimintaa ja strategiaa laaja-alaisemmin tarkasteleviin rooleihin.


Mitä verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on sinulle antanut?

Verkostoituminen muiden hallitustyöskentelystä syvästi kiinnostuneiden ammattilaisten kanssa on auttanut minua paremmin ymmärtään hallitustyötä liiketoiminnan menestyksen mahdollistajana. Koen myös saaneeni hyvin arvokasta oppia ja näkemyksiä ”oman erityisosaamisen” ulkopuolelta joka on auttanut myös katsomaan asioita eri kulmista niin omassa hallitustyöskentelyssä kuin operatiivisessä työssä.


Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin hallitustyö?

Hallitustyön lisäksi toimin omassa kasvuyrityksessäni toimitusjohtajana luotsaten yritystä kohti ensimmäistä täyttä kymmentä vuotta nauttien suuresti operatiivisen työn tuomista uusista haasteista sekä uuden oppimisesta.


Jos haluat olla Juhoon yhteydessä ja kuulla lisää hänen kokemuksistaan ja osaamisestaan, niin hänen yhteystietonsa löytyvät tämän sivun yläosasta.

23 views0 comments

Comments


bottom of page