top of page
_AJU9476.jpg

JÄSENYYS

MIKSI LIITTYÄ JÄSENEKSI?

Jäsenet ovat oikeutettuja osallistumaan kaikkiin vuoden aikana järjestettäviin jäsentapahtumiin sekä laadukkaisiin koulutuksiin. He saavat ympärilleen laaja-alaisen ammattilaisten verkoston, hallitusalan koulutusta sekä tietoa hallitustoiminnan ajankohtaisista uutisista sekä trendeistä niin verkostosta kuin yhteistyökumppaneilta.
Vinkkaamme jäsenillemme myös aktiivisesti avoimista hallituspaikoista, joihin etsitään ammattitaitoisia nuoria hallitusosaajia.

JÄSENENÄ

Saat tapahtumissamme hallitusalan uusinta tietoa

Sekä tapahtumamme että koulutuksemme koostuvat asiantuntevista puhujista, sekä laadukkaista aihe-alueista. Tarjoamme myös  laajasti hallitusalan tietoa ajankohtaisten trendien mukaan sekä konkreettiset koulutukset hallitustyösi kehittämiseksi.

Pääset osaksi korvaamatonta hallitusosaajien verkostoa

Yhdistyksemme kautta pääset mukaan melkein sadan hallitustekijän verkostoon, jossa tuki ja oppiminen on arkipäivää niin tapahtumissa kuin yhteisillä viestintäalustoilla. Saat tarvittaessa apua myös henkilökohtaisella tasolla.

Kehität henkilökohtaista hallitusosaamistasi huippuunsa

Kattava verkostomme, laadukkaat koulutukset sekä merkittävät yhteistyökumppanimme ovat avaimet tulevaisuuden kokeneeksi hallitusammattilaiseksi. Nämä kolme tekijää auttavat sinua kehittymään ja menestymään hallitustehtävissä.

KRITEERIT JÄSENEKSI PÄÄSEMISEKSI

  • Alle 40-vuoden ikä

  • Kokemus aktiivisen hallituksen jäsenenä tai puheenjohtajana liiketoimintaa harjoittavassa yrityksessä, jonka liikevaihto on yli 500,000 €

  • Hyvämaineisuus

  • Halu kehittää omaa hallitusosaamista

  • Valmius käyttää aikaa yhdistyksen toimintaan

  • Osallistuminen jäsenhaastatteluun hakemuksen lähettämisen jälkeen

JÄSENMAKSU

 200€/vuosi

Jäsenenä saat mahdollisuuden osallistua jokaiseen Future Boardin  järjestettävään tapahtumaan sekä räätälöityyn ja moniosaiseen hallituskoulutukseen. Lisäksi halutessaan jäsenenä saat  mahdollisuuden REF -merkinnän lisäämisen luottoyhtiöiden järjestelmiin, sekä monia muita etuja.

bottom of page