top of page

KUMPPANUUS

KUMPPANIT MAHDOLLISTAVAT UUDEN TIEDON JAKAMISEN

pexels-jayson-gomes-2805876.jpg
olena-sergienko-dIMJWLx1YbE-unsplash.jpg
charlesdeluvio-rRWiVQzLm7k-unsplash.jpg

Pääset jakamaan toimialasi osaamista hallituksen näkökulmasta

Saat ympärillesi laaja-alaisen hallitusammattilaisten verkoston

Pääset vaikuttamaan Future Boardin tapahtumiin

KUMPPANIMME

Future Boardin kumppanit on valittu edustamaan laajasti asiantuntija-alueita, joita tarvitaan hallitustyössä. Heiltä yhdistyksemme ja jäsenemme saavat viimeisintä asiantuntemusta sekä näkemystä hallitustyön eri teemoista.

2560px-Nordea_edited.png
ilmarinen-logo.png
174956.jpg
hallituspartnerit.png
a0bdbf797f819ada_org_edited.png
admincontrol-logo.png
Lahitapiola_RGB_sininen.png
Gallant_vaakalogo_rgb_800px.png

KUMPPANIKSI

Kumppanimme pääsevät mukaan ajankohtaiseen keskusteluun tulevaisuuden hallitustyöstä ja haastamaan omaa ajatteluaan. Kumppanimme toimivat läheisesti yhteistyössä hallituksemme kanssa, ja he saavat itse määritellä rooliaan yhdistykseen. Isännöimällä jäsentapahtumia he pääsevät vaikuttamaan Future Boardin toimintaan sekä tapahtumiin teemojen ja sisältöjen kautta. Isäntänä kumppanilla on mahdollisuus tuoda hallituskeskusteluun oman toimialansa edustusta ja kokemusta, sekä osallistua monipuoliseen keskusteluun jäsentemme kanssa. Jäsenistämme kumppanit saavat ympärilleen vahvan ja laaja-alaisen hallitusosaajien verkoston. Kumppaneilla on mahdollisuus kutsuvieraana osallistua myös muihin Future Boardin tapahtumiin kuten Vuosigaalaan ja Bootcampiin.

Kumppanuuksia arvioidaan säännöllisesti vastaamaan Future Boardin tavoitteita ja strategiaa. Koska tavoitteemme on kehittää Future Boardia kansainväliseen suuntaan, voi kumppaneistamme löytyä tulevaisuudessa edustajia myös ulkomailta. 

 

Mikäli koet, että edustamallasi yrityksellä olisi kumppanina annettavaa verkostollemme, ota yhteyttä, niin keskustellaan yhteistyöstä.

bottom of page