top of page

Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinnonsaajan valitsee arvovaltainen raati

Nuorten, alle 40-vuotiaiden hallitusosaajien vertaisoppimisjärjestö Future Board ry jakaa vuosittaisen Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinnon vuonna 2021 jo 7. kerran. Palkinto on huomionosoitus ja tunnustus hallitustekijän laadukkaasta, ansiokkaasta ja suuntaa näyttävästä hallitustyöstä.

Palkinnonsaajan valitsee hallitusvaikuttajista ja hallitustyöskentelyn ympärillä työskentelevistä koostuva arvovaltainen raati.

Raatiin kuuluu Kauppalehti Faktan toimituspäällikkö Anni Erkko, Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen johtoryhmän jäsen ja asiakkuusjohtaja Päivi Jääskeläinen, Nordea pankin startup- ja kasvuyhtiöistä vastaava johata Vesa Riihimäki, asianajotoimisto Castrén & Snellmanin counsel-juristi ja asianajaja Teresa Kauppila sekä liikkeenjohdon konsulttitalo PwC:n partneri ja yksityisten yritysten palvelujohtaja Marko Korkiakoski.

Lisäksi raadissa on mukana Future Boardin hallituksen puheenjohtaja Anmari Brink Pacius sekä toiminnanjohtaja Klaus Breitholtz, joka toimii myös raadin sihteerinä.

Raati tulee haastattelemaan parhaat Vuoden Nuori Hallitustekijä kandidaatit, sekä kokoontuu päättämään voittajasta 18.10. Palkinto tullaan jakamaan Future Boardin vuosigaalassa marraskuun 16. päivä. 


Ehdokasasettelu on auki vielä pari päivää 6.10.2021 asti. Ehdokkaita voi ilmoittaa oheisen linkin kautta: https://forms.gle/PLdimbA7kHg11ssf7

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page