top of page

Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinnon voittajatiedote

Yritysten hallitustyöskentelyä uudistava ja hallitustyöskentelyosaamista kehittävä nuorten hallitusosaajien vertaisoppimisverkosto Future Board ry jakoi 24.11.2022 Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinnon jo 8. kerran. Palkinto on huomionosoitus ja tunnustus hallitustekijän laadukkaasta, ansiokkaasta ja suuntaa näyttävästä hallitustyöstä.


Vuoden 2022 palkinnon voittaja on Helene Auramo. Helene on ollut perustamassa kuuluisia yrityksiä kuten Slushia ja Indiedays- blogiportaalia (nykyisin Indieplace). Tällä hetkellä Helenellä on hallituspaikat Luonkosissa, Sijoitusasunnot.com Groupissa ja pörssiyritys Fodeliassa. Tämän lisäksi hän johtaa uutta startupiaan Prönöä. Helenen hallitusura sai alkunsa omien yritysten hallituksissa jo 25- vuotiaana.


Top3-ehdokkaat Vuoden Nuoreksi Hallitustekijäksi olivat Mikko Paananen, Helene Auramo ja Annu Nieminen. Voittaja Helene Auramo voitti suomalaisista yrityspäättäjistä koostuvan raadin valitsemana seuraavilla perusteilla:


”Helene on tuonut vahvasti hallitustyön esille sekä haluaa kehittää suomalaista hallitustyötä eteenpäin niin hallituksen jäsenenä kuin myös yhtiöidensa kautta.”


Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinto jaetaan vuosittain henkilölle, joka on itse ansioitunut nuorena hallitustekijänä tai vaikuttanut merkittävästi nuorten hallitusmahdollisuuksiin. Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinnolla tuodaan esille hallitustyöskentelyn monipuolisuuden ja osaamisen monimuotoisuuden tärkeyttä yrityksen pitkänaikavälin menestyksen varmistamiseksi.


Future Board ry on nuorten vastuullisten hallitustekijöiden laadukas vertaisoppimisalusta, joka tarjoaa tulevaisuuden hallitusosaamista. Tuemme alle 40-vuotiaita hallitustekijöitä yritysten hallituksiin nyt ja tulevaisuudessa. Kehitämme suomalaista hallitustyöskentelyä sekä tuomme uusia luovia, rohkeita ja ravistelevia ajatuksia hallitustyöskentelyyn sen merkityksen lisäämiseksi ja yhteiskunnan parantamiseksi.


Myös Kauppalehti ja Talouselämä tekivät jutut aiheesta.
Lisätietoja Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinnosta antaa toiminnanjohtaja.

Klaus Breitholtz

Toiminnanjohtaja, Future Board ry

+358 40 825 0639

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page