top of page

Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinnon top 3 -ehdokkaat on valittu

Nuorten, alle 40-vuotiaiden hallitusosaajien vertaisoppimisalusta Future Board ry jakaa Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinnon vuonna 2021 jo 7. kerran. Palkinto on huomionosoitus ja tunnustus hallitustekijän laadukkaasta, ansiokkaasta ja suuntaa näyttävästä hallitustyöstä. Potentiaalisten ansioituneiden ehdokkaiden ilmianto oli käynnissä syyskuun 2021 ajan ja nyt joukosta on valittu finaalikolmikko: Noora Fagerström, Matti Parpala ja Ilkka Kaikuvuo.

Noora Fagerström on hallituksen jäsen Espoo Cateringi:ssä, Pieni Kirahvi Oy:ssä, Helsinki Allas Oy:ssä, Nordic Urban Oy:ssä, Havu Cosmetics Oy:ssä, Emännät Isännöinti Oy:ssä, Mentoris Studious Oy:ssä, PoksInvest Oy:ssä ja Kolla Oy:ssä. Noora on toiminut myös Jungle Juice Barin toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä, sekä on mukana Diili-ohjelman neuvonantajana. Lisäksi, hän toimii hallituksen puheenjohtaja Valo Swe Oy:ssä.


Ilkka Kaikuvuo on yksi toimistokalustevalmistaja Framery:n perustaja. Ilkka on hallituksen puheenjohtaja Vilkas Group:ssa, Happia Oy:ssä, Neemo Oy:ssä sekä Finnprofiles Oy:ssä. Lisäksi hän on hallituksen jäsen seuraavissa yhtiöissä: Taitori, Reforst, Misup, Echoflux ja Apparetals. Lisäksi aikaisemmin hän on vaikuttanut mm Surveypal, Frameryn ja Innorent Production:n hallituksissa.Tällä hetkellä Ilkka toimii myös Varaani Works Oy:n toimitusjohtajana. Hallitustyön ohella Ilkka on intohimoinen juoksija, joka on juossut Alpeilla 236km mittaisen TAR-kilpailun.


Matti Parpala on tällä hetkellä Helsingin Sataman hallituksen puheenjohtaja, sekä hallituksen puheenjohtajana Oy Frank Students AB:ssa. Lisäksi, Matti toimii kasvuyhtiö Vaana Oy:n toimitusjohtajana. Vielä hakuhetkellä Matti oli Vantaan Energian hallituksen varapuheenjohtaja, mutta jättäytyi tehtävästä 4 vuoden jälkeen syyskuussa 2021. Aikaisemmin Matti on ollut Helsingin Kauppakorkeakoulun hallituksen jäsenenä, Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan puheenjohtaja vuonna 2009 ja Suomen ylioppilaskuntien liiton puheenjohtajana vuonna 2010. Ensimmäinen hallituspaikka Matilla oli jo 18-vuotiaana, joten hän on ollut mukana hallitustoiminnassa 17 vuotta. Palkinnon jakava raati koostuu niin kokeneista kuin nuoremmista hallitustekijöistä, liiketoiminnan johtotehtävissä työskentelevistä edustajista, sekä Kauppalehden edustajasta. Raati tulee haastattelemaan parhaat Vuoden Nuori Hallitustekijä -kandidaatit, sekä kokoontuu päättämään voittajasta 18.10.2021. Palkinto tullaan jakamaan Future Board ry:n vuosigaalassa 16.11.2021.  Lisätietoa arvovaltaisesta raadista voi lukea Future Board ry:n verkkosivuilta: https://futureboard.fi/vuoden-nuori-hallitustekija-palkinnonsaajan-valitsee-yritysammattilaisista-koostuva-arvovaltainen-raati/ Future Board on nuorten alle 40-vuotiaiden hallitusammattilaisten vertaisoppimisalusta, jossa on jo yli sata jäsentä. Luomme ja jaamme tulevaisuuden hallitusosaamista, sekä kasvatamme nuoria osaajia yritysten hallituksiin.


6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page