top of page

Vuoden Nuori Hallitustekijä 2019

Future Board on tänään, 14.11.2019, vuosijuhlassaan julkistanut vuoden 2019 Vuoden Nuoren Hallitustekijän. Voittaja on tänä vuonna Sebastian Östman, Genero. Onnittelut voittajalle!


Raadin perustelut valinnalle kuuluvat seuraavasti:

Raadin yksimielinen valinta perustui Sebastianin monipuoliseen kokemukseen niin yrittäjänä, hallituksen jäsenenä kuin omistajanakin. Hän on menestyksellisesti perustanut, johtanut sekä myynyt hyvin eri toimialoilla toimivia yrityksiä. Hän on rohkeasti lähtenyt mukaan uuteen yritystoimintaan, ja on menestyksekkäästi tehnyt osasta myös kansainvälisiä. Pienet epäonnistumiset matkalla eivät ole hänen rohkeuttaan lannistaneet, ja hän on ollut mukana monissa hallituksissa myös tasavertaisten muiden omistajien kanssa. Sebastian ymmärtää hallitustyön luonteen ja yhteistyön tärkeyden eri osapuolien kuten omistajien, toimivan johdon kuin rahoittajien näkökulmasta. Hänen mielestään voittajayrityksiä ovat ne, joissa omistajat ovat hallitusta valitessaan ottaneet henkilöiden perusteeksi diversiteetin; jäsenten hyvin erilaiset taustat, kokemus, sukupuoli ja ikä mahdollistavat monipuolisen näkemyksen osana päätöksentekoa yrityksen strategisista linjauksista. Innolla seuraamme hänen seuraavia hankkeitaan ja inspiroivaa esimerkkiä muillekin yrittäjille, omistajille, hallituksille kuin niihin pyrkiville!

Finaalikolmikossa olivat voittajan lisäksi Reetta Keränen, Sivupersoona, Joiku of Life, Kolmas Persoona Heikki Leskinen, The NextGen Project


Raati Vuoden Nuori Hallitustekijä voittajan valitsee raati, joka koostuu Future Boardin kumppaneista sekä median edustajasta.

Tänä vuonna raatiin kuuluivat seuraavat henkilöt:

Tuomo Kemppainen, Marsh

Marko Korkiakoski, PwC

Vesa Riihimäki, Nordea

Anu-Elina Lehti, Alma Talent

Sebastian Östmanin kuva, Genero

1 view0 comments

Recent Posts

See All

ความคิดเห็น


bottom of page