top of page

Nuorten hallitusosaajien verkosto Future Board hakee viestintäharjoittelijaa

Etsimme nuorten hallitusosaajien verkosto Future Boardille monitaitavaa viestintä- ja tapahtumaharjoittelijaa. Osa-aikainen harjoittelu alkaa loppukesästä ja soveltuu esimerkiksi viestinnän tai kaupan alan opiskelijalle tai freelancerille.

Future Board on nuorten alle 40-vuotiaiden hallitusosaajien vertaisoppimisalusta. Meitä on noin 100 jäsentä. Tehtävänämme on kehittää suomalaista hallitustyötä sekä kasvattaa uusia entistä osaavampia hallitusten jäseniä yhtiöihin. Viestintäharjoittelijan tehtäviin kuuluu markkinointiviestintä ulkoisesti sosiaalisessa mediassa ja uutiskirjeissä, sisäinen viestintä jäsenistölle sekä tapahtumien tiedottaminen ja fiilisten jakaminen. Toivomme, että pystyt auttamaan meitä rakentamaan entistä vaikuttavampaa viestintää sekä saamaan enemmän näkyvyyttä erityisesti LinkedInissa sekä ansaitusti valtakunnallisissa medioissa.


Future Boardissa sinulla on ainutkertainen tilaisuus päästä verkostoitumaan hallitusten jäsenten kanssa useilta eri toimialoilta sekä itse oppia hallitustyöskentelyn eri osa-alueita. Työssä pääset viestimään yli 100-henkiselle jäsenistöllemme yhdistyksen tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Pääset vaikuttamaan yhdistyksen äänensävyyn sekä brändistrategian toteuttamiseen, sillä somekanavat sekä nettisivujen sisällön hallinta ovat vastuullasi.


Jäsentemme kouluttaminen tapahtuu noin 10 kertaa vuodessa järjestettävien jäsentapahtumien kautta, joiden lisäksi järjestämme koulutuksia, get-together tilaisuuksia sekä muita tilaisuuksia. Jäsenistöstä huolta pitäminen, sisäinen viestintä, käytännön asioiden hoitaminen sekä jäsenhankinnassa auttaminen ovat sinun tehtävänäsi. Lisäksi osallistut tapahtumien organisointiin yhdessä toiminnanjohtajan, hallituksen sekä toiminnallemme elintärkeiden kumppaniemme kanssa.


Tukenasi ja kollegoinasi ovat toiminnanjohtajamme sekä yhdistyksen operatiivinen hallitus. Sinulla on mahdollisuus päästä osallistumaan hallituksen kokouksiin ja toimia niissä sihteerinä.


Yhdistyksellämme ei ole kiinteää toimistoa, joten työskentely tapahtuu pääosin itsenäisesti ja etänä. Kumppanimme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla sekä jäsentapahtumistamme suurin osa järjestetään Helsingissä sekä välillä myös Tampereella. Tämän vuoksi matkustaminen pääkaupunkiseudulle aina toisinaan tulee olla sinulle mahdollista. Voit toki asua PK-seudun ulkopuolella, kunhan matkustaminen Helsinkiin noin 1-2 kertaa kuukaudessa on mahdollista.

Toiveita:

  1. Osaat käyttää viestinnän eri välineitä (Linkedin, Twitter, WordPress, uutiskirjeet)

  2. Omaat hyvät organisointitaidot ja työskentelet itsenäisesti sekä oma-aloitteisesti

  3. Olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä (sinun ei tarvitse olla hallituksen jäsen tai ymmärtää hallitusten toiminnasta, mutta siitä voi olla hyötyä työssä)

  4. Erinomainen suomenkielen taito, erityisesti kirjoituksessa.

  5. Hyvämaineisuus: vaadimme tätä myös jäseniltämme

  6. Haluat kehittyä viestinnässä ja näyttää että sinulla on kykyä luoda vaikuttavaa sisältöä ammattimaisesti

  7. Pääasiassa työ on suomenkielistä, mutta mahdollisuus tuottaa sisältöjä ja viestiä myös englanniksi on plussaa

Työaika ja palkkio

Työ on osa-aikainen, noin 1-2 päivää / viikko

Harjoittelusta maksetaan palkkio, palkkio voidaan joko maksaa palkkana tai laskuttaa. Esitäthän palkkiotoiveesi sekä toivomasi työmäärän hakemuksesi yhteydessä, esimerkiksi muodossa ”xxx €/kk, 20% työaika.”


Työn alkaminen

Työ ja siihen perehtyminen alkaa heti, kun löydämme oikean henkilön! Viimeistään 1.9.2022. Toivomme, että sitoudut vähintään 6 kuukauden harjoitteluun, mielellään pidemmäksikin aikaa. Tehtävää voidaan harjoittelun jälkeen kehittää eteenpäin osaamisesi ja mahdollisuuksien mukaan, joten toivomme löytävämme tekijän kenen kanssa voimme tehdä yhteistyötä pitkään.


Lisätiedot ja hakeminen

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen klaus.breitholtz@futureboard.fi 8.8.2022 kello 09:00 mennessä.

Lisätiedot:

Klaus Breitholtz Toiminnanjohtaja klaus.breitholtz@futureboard.fi

 
1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page