top of page

Mistä aloittaa yrityksen hallitustyön kehitys?

Tänään kävimme Nokian Taidetalolla Business Nokian ja Nokian Yrittäjien tykönä "Hallitukset yhtiöiden kasvun moottoreiksi "-hankkeen tilaisuuden tiimoilta keskustelemassa aiheesta “Mistä aloittaa yrityksen hallitustyön kehitys?”


Aivan alkuun toki kannattaa ylipäätänsäkin pohtia miksi. Yrittäjävinkkelista jos asiaa pohtii, niin kysymys on erittäin validi: miksi ihmeessä haluaisi jonkun ulkopuolisen omaan yritykseensä päättämään asioita? Tähän löytyy onneksi moniakin syitä, eikä pienin niistä ole suinkaan se, että yrittäjäkin tarvitsee itselleen sparrausta ja tukea, jota ulkopuoliset hallituksen jäsenet voivat parhaimmillaan tarjota.


Klaus Breitholtz ja Joni Simunaniemi kertoivat omat tarinansa ja historiaa siitä, miten lähtivät itse liikkeelle yrittäjinä hallitustyön kehittämisessä ja mistä he aloittivat. Miten hyvän hallituksen avulla ja tuella voidaan ohjata yritystoimintaa uusille urille?  Aihe herätti vilkasta keskustelua ja osallistujat jakoivat myös omia hallituskokemuksiaan.


Joni Simunaniemi, Klaus Breitholtz ja Ulla Tirronen Nokian Taidetalolla.


Mikäli tämä teema kiinnostaa, kutsu meidät kylään! Kierrämme keväällä 2024 erityisesti Pirkanmaalla.


📣 Psst! Mikäli pohdit mistä aloittaa yrityksesi hallitustyön kehitys ja toimit pirkanmaalaisessa yrityksessä tai tunnet jonkun joka toimii pirkanmaalaisessa yrityksessä, voit saada myös (maksutonta) yrityskohtaista hallitussparrausta hankkeen kautta. Tutustu sparrauksen sisältöön tarkemmin ja hae mukaan täältä.  Voit olla yhteydessä myös hankepäällikkö Ulla Tirroseen (ulla.tirronen@futureboard.fi).

**

Tilaisuudet ja sparraukset järjestää Future Board ry:n vetämä Hallitukset yhtiöiden kasvun moottoreiksi -hanke. Hankkeen tarkoituksena on tuoda esille hallitustyön merkitystä yhtiön kasvun tukena ja kehittää erityisesti Pirkanmaan alueen pk-yhtiöiden hallitusten toimintaa.  Hanketta rahoittaa Pirkanmaan liitto.  Future Board ry on nuorten hallitusosaajien aktiivinen verkosto, jonka tavoitteena on edistää yhtiöiden kasvua aktiivisen hallitustyön kautta sekä edistää jäsentensä hallitusuraa.24 views0 comments

Комментарии


bottom of page