top of page

Ilmianna Vuoden Nuori Hallitustekijä 2024 nyt!

Tunnetko sinä nuoren tai nuorekkaan hallitustekijän?  


Nuorten, alle 40-vuotiaiden hallitustekijöiden vertaisoppimisverkosto Future Board ry jakaa Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinnon jo 11. kerran.


Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinto jaetaan vuosittain henkilölle, joka on vaikuttanut merkittävästi nuorten hallitusmahdollisuuksiin tai on ansioitunut nuorena hallitustekijänä. Palkinto on huomionosoitus ja tunnustus hallitustekijän laadukkaasta, ansiokkaasta ja suuntaa näyttävästä hallitustyöstä.


Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinnolla tuodaan esille hallitustyöskentelyn monipuolisuuden ja osaamisen monimuotoisuuden tärkeyttä yrityksen pitkänaikavälin menestyksen varmistamiseksi.


Vuoden 2023 voittaja, Antti Haapakorva

Palkinnon saajan valitseva raati koostuu suomalaisista hallitustyöskentelyn vaikuttajista ja raadin puheenjohtajana toimii Lotta Kivinen Nordeasta. Lisäksi raatiin kuuluu Future Board ry:n hallituksen puheenjohtaja Klaus Breitholtz sekä toiminnanjohtaja Ulla Tirronen.


Palkinto on jaettu Future Board ry:n toimesta jo vuodesta 2014 alkaen. Aikaisempia palkinnon saajia ovat olleet Antti Haapakorva, Helene Auramo, Ilkka Kaikuvuo, Fredrik Rönnlund, Sebastian Östman, Johanna Hamro-Drotz, Paula Salastie, Lucas Geisler, Petteri Walldén ja Taneli Tikka.


Ehdokkaiden haku on alkanut!

Ilmoittauminen on auki 31.8.2024 asti, minkä jälkeen raati haastattelee top3 -ehdokasta ja valitsee voittajan. Voittaja julkistetaan Future Board ry:n vuosijuhlassa 29.11.2024.


Ehdokkaita voi ilmoittaa tämän linkin kautta: https://forms.gle/aXm7FxdqqzXKu7i19


Future Board ry on nuorten vastuullisten hallitustekijöiden laadukas vertaisoppimisalusta, joka tarjoaa tulevaisuuden hallitusosaamista. Tuemme alle 40-vuotiaita hallitustekijöitä yritysten hallituksiin nyt ja tulevaisuudessa. Kehitämme suomalaista hallitustyöskentelyä sekä tuomme uusia luovia, rohkeita ja ravistelevia ajatuksia hallitustyöskentelyyn sen merkityksen lisäämiseksi ja yhteiskunnan parantamiseksi.


Lisätietoja Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinnosta antaa yhdistyksen toiminnanjohtaja:.

Ulla Tirronen

Toiminnanjohtaja

Future Board ry

+358 50 344 0805

5 views0 comments

Comentarios


bottom of page