top of page

Future Boardin uutena toiminnanjohtajana aloittaa jäsenemme Ulla Tirronen

Future Boardin toiminta jatkuu saumattomasti eteenpäin uuden toiminnanjohtajan Ulla Tirrosen johdolla, joka aloittaa tehtävässään heinäkuussa. Ulla Tirronen on sitoutunut jatkamaan ja kehittämään FuBossa tehtyä merkityksellistä työtä. Ulla on ollut aikaisemmin mukana Future Boardin hankepäällikkönä sekä jäsenenä jo vuodesta 2019 alkaen.

Ulla Tirrosen terveiset:


"Olen innoissani aloittaessani FuBon uutena toiminnanjohtajana ja sitoutunut jatkamaan sekä kehittämään FuBossa tehtyä upeaa työtä. 


Siirryn toiminnanjohtajan rooliin Future Boardin hankkeesta, joka päättyy elokuussa 2024. Jatkan toiminnanjohtajana työtä sen eteen, että yhdistyksemme ja fubolaiset näkyvät ja kuuluvat entistäkin enemmän. Pidän tärkeänä, että FuBon kaiken toiminnan ytimessä on jatkossakin hallitustyö ja siinä kehittyminen. FuBon panos hallitustyön kehittämiseen jatkuukin monilla saroilla.


Future Boardissa on juuri nyt meneillään monia kehityksen alla olevia asioita, jotka kytkeytyvät meidän valitsemien neljän hallitustyön tulevaisuuslinssin alle: tulevaisuustietoisuus, diversiteetti, teknologiaosaaminen sekä edistykselliset työtavat. Yksi kehityksen alla olevista asioista on FutureProofed-sertifikaatti, jonka avulla haluamme kehittää jäsentemme hallitustyön ajattelua sekä osaltaan varmistaa, että yhdistyksemme ovat tunnistettuja ja kysyttyjä hallituksen jäseniä. Pyrin myös muuten pitämään huolen siitä, että jäsenten osaamisen kehittämisen mahdollisuuksia on paljon tarjolla Future Boardissa."


Lämpimästi tervetuloa Ulla Tirroselle uuteen rooliisi! Uskomme, että Ullan johdolla yhdistyksemme jatkaa kasvuaan ja kehitystään entistäkin vahvempana.


Lisätietoja antaa:

Klaus Breitholtz

Hallituksen puheenjohtaja

040 825 0639


Ulla Tirronen

Toiminnanjohtaja

050 344 0805


8 views0 comments

Comments


bottom of page