top of page

Future Boardin jäsenhaku on auki marraskuun ajan

Future Boardin jäsenhaku on jälleen auki 1.11-30.11.2021. Jäsenhaku on virallisesti auki 2 kertaa vuodessa.


Future Board on nuorten hallitustekijöiden laadukas vertaisoppimisalusta, joka tarjoaa tulevaisuuden hallitusosaamista. Jäsenistöstämme löytyy hallituskonkareita useiden vuosien ja hallituspaikkojen kokemuksella, sekä vasta hallitusuraansa aloittelevia tulevaisuuden hallitusammattilaisia ympäri Suomen. Jäsenten monipuoliset hallitustaustat varmistavat yli toimialojen käytävän keskustelun ja kokemusten jakamisen.


Jäsenemme ovat oikeutettuja osallistumaan kaikkiin vuoden aikana järjestettäviin jäsentapahtumiin. Niin tapahtumamme, että webinaarimme koostuvat asiantuntevista puhujista, sekä laadukkaista aihe-alueista. Tarjoamme myös  laajasti hallitusalan tietoa ajankohtaisten trendien mukaan.


Jäsenemme saavat ympärilleen laaja-alaisen ammattilaisten verkoston, hallitusalan koulutusta, sekä tietoa hallitustoiminnan ajankohtaisista uutisista. Kattava verkostomme, laadukkaat koulutukset, sekä merkittävät yhteistyökumppanimme ovat avaimet tulevaisuuden kokeneeksi hallitusammattilaiseksi. Future Board tarjoaa apua ammatillisiin haasteisiin myös henkilökohtaisella tasolla mm. mentoroitiohjelman kautta. Vinkkaamme jäsenillemme myös avoimista hallituspaikoista, joihin etsitään ammattitaitoisia nuoria hallitusosaajia.


Jäsenkriteerit

  1. Alle 40-vuoden ikä

  2. Kokemus aktiivisen hallituksen jäsenenä tai puheenjohtajana liiketoimintaa harjoittavassa yrityksessä, jonka liikevaihto on yli 500,000 €

  3. Hyvämaineisuus

  4. Halu kehittää omaa hallitusosaamista

  5. Valmius käyttää aikaa yhdistyksen toimintaan

  6. Osallistuminen jäsenhaastatteluun

Lue lisää mahdollisuudesta jäsenyys -osiostamme: https://futureboard.fi/jasenyys/

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page