top of page

Future Boardin jäsenhaku on auki marraskuun ajan

Future Boardin jäsenhaku on jälleen auki 1.11. – 30.11.2022. Käsittelemme jäsenhakemuksia kaksi kertaa vuodessa.


Future Board on nuorten hallitustekijöiden laadukas vertaisoppimisalusta, joka tarjoaa tulevaisuuden hallitusosaamista sekä verkostoitumista muiden huippuosaajien kanssa.

Jäsenistöstämme löytyy hallituskonkareita useiden vuosien ja hallituspaikkojen kokemuksella, sekä vasta hallitusuraansa aloittelevia tulevaisuuden hallitusammattilaisia ympäri Suomen. Jäsenet edustavat monipuolisesti eri toimialoja, mikä mahdollistaa erilaiset ja mielenkiintoiset keskustelut sekä kokemusten jakamisen.


Jäsenillämme on oikeus osallistua kaikkiin vuoden aikana järjestettäviin jäsentapahtumiin. Niin tapahtumamme, että koulutuksemme koostuvat asiantuntevista puhujista, sekä laadukkaista aihealueista. Tarjoamme myös laajasti hallitusalan tietoa ajankohtaisten trendien mukaan.


Liittymällä Future Boardin jäseneksi saat ympärilleen laaja-alaisen ammattilaisten verkoston, hallitusalan koulutusta, sekä tietoa hallitustoiminnan ajankohtaisista uutisista. Kattava verkostomme, laadukkaat koulutukset, sekä merkittävät yhteistyökumppanimme ovat avaimet tulevaisuuden kokeneeksi hallitusammattilaiseksi. Future Board tarjoaa apua ammatillisiin haasteisiin myös henkilökohtaisella tasolla. Vinkkaamme jäsenillemme myös avoimista hallituspaikoista, joihin etsitään ammattitaitoisia nuoria hallitusosaajia.


Jäsenkriteerit

  1. Alle 40-vuoden ikä

  2. Kokemus aktiivisen hallituksen jäsenenä tai puheenjohtajana liiketoimintaa harjoittavassa yrityksessä, jonka liikevaihto on yli 500,000 €

  3. Hyvämaineisuus

  4. Halu kehittää omaa hallitusosaamista

  5. Valmius käyttää aikaa yhdistyksen toimintaan

  6. Osallistuminen jäsenhaastatteluun (ti 13.12 klo 18 tai to 8.12 klo 11.30)

Lue lisää mahdollisuudesta jäsenyys -osiostamme: https://futureboard.fi/jasenyys/

0 views0 comments

Commentaires


bottom of page