top of page

Future Board jäsenesittely – Tomi Suomela

Tuomme esille yhdistyksemme jäseniä ja kysymme heiltä vakiokysymykset, joihin jäsenet saavat itse vastata.


Nimi: Tomi Suomela LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/tomi-suomela/ Paikkakunta: Helsinki Yhteystiedottomi.suomela@sellai.fi, +358407213326 Intohimot ja kiinnostuksen kohteet: Sellain hallitus- ja päivätyön ulkopuolella minut löytää yleensä pelaamasta koripalloa tai videopelejä, tai vaimon kanssa kuuntelemasta uusimpia kpop-hittejä 💜
Miten päädyit hallitustyöskentelyn pariin ja miten monta vuotta sinulla on hallitustyö kokemusta?

Olen perustajajäsen Sellai Oy:ssä, ja olen työskennellyt sen hallituksessa perustamisesta eli vuodesta 2018 asti.


Millaisissa hallituksessa olet ollut mukana?

Toistaiseksi vain omassa firmassa, eli saa kutsua mukaan muuallekin 😇.


Mihin suuntaan haluat kehittyä hallitusosaajana ja millaisiin hallitustehtäviin itse pyrit hakeutumaan mukaan tulevaisuudessa?

Haluan kehittää omaa hallitustyöskentelyäni erityisesti vahvuusalueillani eli B2B-myynnissä ja kasvustrategiassa. Tulevaisuudessa haluaisin auttaa muitakin kasvuyrityksiä menestymään.


Mitä verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on sinulle antanut?

Olen päässyt oppimaan muilta ammattilaisilta heidän kokemuksistaan hallitustyöskentelystä. En halua oppia kaikkea kantapään kautta, vaan kuuntelen mielelläni itseäni viisaampia.

Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin hallitustyö?


Päivätyöni on tehdä Sellaista ykkösvalinta B2B-myynnin kasvattamiselle ja uusien markkinoiden avaamiselle. Rooliini kuuluu myynti, talous ja operaatioiden kehittäminen.


Jos haluat olla Tomiin yhteydessä ja kuulla lisää hänen kokemuksistaan ja osaamisestaan, niin hänen yhteystietonsa löytyvät tämän sivun yläosasta.

23 views0 comments

Comments


bottom of page