top of page

Future Board jäsenesittely – Teemu Rämö

Tuomme esille yhdistyksemme jäseniä ja kysymme heiltä vakiokysymykset, joihin jäsenet saavat itse vastata.


Nimi: Teemu Rämö LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/teemuramo/ Paikkakunta: Helsinki Yhteystiedot: contact@teemuramo.fi Intohimot ja kiinnostuksen kohteet: liiketalous, liikunta ja lepo.
Miten päädyit hallitustyöskentelyn pariin ja miten monta vuotta sinulla on hallitustyö kokemusta?

Päädyin hallitustyöskentelyn pariin, koska perheessä olevassa yhtiössä oli tarvetta käynnistää ammattimainen hallitustyöskentely yrityksen kasvaessa voimakkaasti. Tässä yhteydessä lähdin hankkimaan aihepiirin osaamista itse.


Millaisissa hallituksessa olet ollut mukana?

Toimin tällä hetkellä Fament Oy:n hallituksessa. Kyseessä on vaikuttajamarkkinoinnin saralla toimiva kasvuyhtiö. Lisäksi olen tehnyt advisory neuvonantoa omalla alalla eli rakennus- ja kiinteistöalan start up -yrityksissä.


Mihin suuntaan haluat kehittyä hallitusosaajana ja millaisiin hallitustehtäviin itse pyrit hakeutumaan mukaan tulevaisuudessa?

Tavoitteena on auttaa jo perustamisvaiheen yli päässeitä yrityksiä erityisesti kiinteistö- ja rakennusalalla kasvamaan kannattavasti kohti yhtiön omistajien asettamia tavoitteita. Vahvuutenani on toimia perustajayrittäjien apuna viemässä yritystä eteenpäin valitsemallaan polulla. Lyhyen ja keskipitkän aikavälin tavoitteiden saavuttamisen lisäksi pyrin tuomaan yrityksiin näkökulmaa pidemmän aikavälin kilpailukykyvyn vaatimuksista.


Mitä verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on sinulle antanut?

Verkostojen kautta saa merkittävää apua asiassa kun asiassa liittyen yritysten hallitustyöskentelyyn. Haasteisiin törmätessä joku muu on yleensä kokenut vastaavia aiemminkin ja tällöin on hyvä kuulla kokemuksia erilaisten asioiden ratkaisemisesta.


Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin hallitustyö?

Päivätyöni on kiinteistö- ja rakennusalan operatiivisissa johtotehtävissä Pohjoismaisessa rakennusalan konsernissa. Muuhun elämään kuuluu perheen lisäksi monipuolinen liikunta, lukeminen ja itsensä kehittäminen.


Jos haluat olla Teemuun yhteydessä ja kuulla lisää hänen kokemuksistaan ja osaamisestaan, niin hänen yhteystietonsa löytyvät tämän sivun yläosasta.

278 views0 comments

Comentarios


bottom of page