top of page

Future Board jäsenesittely – Sami Savolainen

Tuomme esille yhdistyksemme jäseniä ja kysymme heiltä vakiokysymykset, joihin jäsenet saavat itse vastata.


Nimi: Sami Savolainen LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/sami-savolainen-55376180/ Paikkakunta: Tampere Intohimot ja kiinnostuksen kohteet: Sijoittaminen, urheilu ja lukeminen

Miten päädyit hallitustyöskentelyn pariin ja miten monta vuotta sinulla on hallitustyö kokemusta?

Kehitämme yhtiössämme kohdeyhtiöitämme aktiivisesti hallitystyöskentelyn kautta. Tällä hetkellä toimin kolmen kohdeyhtiömme hallituksessa aktiivisesti kehittämässä yhtiöiden toimintaa. Hallituskokemusta minulle on kertynyt yli 3 vuotta.


Millaisissa hallituksessa olet ollut mukana?

Olen tällä hetkellä mukana kolmessa yhtiössä hallituksen jäsenenä: Puhdas Group Oy:ssä, EV-Valmennus Oy:ssä ja Vestelli Group Oy:ssä. Puhdas Group tarjoaa laadukasta siivouspalvelua yrityksille, EV-Valmennus tarjoaa laadukkaita valmennuskursseja korkeakouluopintoihin pyrkiville ja Vestelli Group tarjoaa jätevesiratkaisuja haja-asutusalueille.


Mihin suuntaan haluat kehittyä hallitusosaajana ja millaisiin hallitustehtäviin itse pyrit hakeutumaan mukaan tulevaisuudessa?

Hallitusosaajana haluan kehittää näkemystäni yritysmaailmasta yleisesti. Tavoitteeni on hankkia monipuolista kokemusta ja oppia eri toimialojen erityispiirteistä. Haluan myös kehittää kykyäni strategiseen ajatteluun ja päätöksentekoon, jotta voisin olla avuksi yritysten pitkän aikavälin tavoitteiden saavuttamiseksi.


Mitä verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on sinulle antanut?

Verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on antanut minulle uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia oppia alasta ja sen parhaista käytännöistä.


Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin hallitustyö?

Perhe, ystäviä, urheilua ja nauttimista


Jos haluat olla Samiin yhteydessä ja kuulla lisää hänen kokemuksistaan ja osaamisestaan, niin hänen yhteystietonsa löytyvät tämän sivun yläosasta.

28 views0 comments

Comments


bottom of page