top of page

Future Board jäsenesittely – Saana Rossi

Tuomme esille yhdistyksemme jäseniä ja kysymme heiltä vakiokysymykset, joihin jäsenet saavat itse vastata.


Nimi: Saana Rossi LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/saanarossi/ Paikkakunta: Helsinki Yhteystiedotsaana.rossi@gmail.com Kotisivut: https://saanarossi.com/ Intohimot ja kiinnostuksen kohteet: Rakastan nauramista, nukkumista, salmiakkia ja hyviä keskusteluita. Innostun kirjallisuudesta, kirjoittamisesta ja auringon säteistäMiten päädyit hallitustyöskentelyn pariin ja miten monta vuotta sinulla on hallitustyö kokemusta?

Minua pyydettiin mukaan ensimmäiseen hallitukseen ja sen jälkeen pyyntöjä tuli lisää. Hallitusammattilaisena olen tuore ja nälkäinen, kokemusta on noin kolmisen vuotta.


Millaisissa hallituksessa olet ollut mukana?

Tällä hetkellä olen mukana neljässä hallituksessa. Rekrytointialan startupissa Boing Solutions Oy:ssa, markkinointi- ja brändialalla Ivalo Creative Agency Oy:ssa, data-analytiikkaan keskittyvässä Kaito Insight Oy:ssa sekä ohjelmistotalo Druid Oy:ssa.


Mihin suuntaan haluat kehittyä hallitusosaajana ja millaisiin hallitustehtäviin itse pyrit hakeutumaan mukaan tulevaisuudessa?

Haluan olla auttamassa yrityksiä, joilla on aito tahto kasvaa ja kehittyä henkilöstön menestymisen ja onnistumisen kautta. Sytyn muutoksista, rohkeudesta ja innovatiivisuudesta ja pidän myös dynaamisesta hallitustyöskentelystä. Itse pyrin kehittymään hallitustyön eri osa-alueilla koko ajan paremmaksi ja syventämään nykyistä ymmärrystäni.


Mitä verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on sinulle antanut?

Uusia näkökulmia, laajempaa ajattelua ja kehittymistä. Myös uusia tuttavuuksia ja verkostoja on ilokseni muodostunut.


Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin hallitustyö?

Advisory boardeja, eri yritysten kasvun ja kehityksen tukemista, toisen kirjan kirjoittamista, puheenvuoroja, paneelikeskusteluita sekä työelämätapahtumien juontoja ja moderointia salmiakin syömistä ja auringosta nauttimista unohtamatta.


Jos haluat olla Saanaan yhteydessä ja kuulla lisää hänen kokemuksistaan ja osaamisestaan, niin hänen yhteystietonsa löytyvät tämän sivun yläosasta.


106 views0 comments

Comments


bottom of page