top of page

Future Board jäsenesittely – Matias Koskinen

Tuomme esille yhdistyksemme jäseniä ja kysymme heiltä vakiokysymykset, joihin jäsenet saavat itse vastata.


Nimi: Matias Koskinen LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/matiaskoskinen Paikkakunta: Tampere Yhteystiedotmatias@koskinen.co, 040 845 7632 Kotisivut: https://koskinen.co Intohimot ja kiinnostuksen kohteet: No/low code työkalut, lukeminen, frisbeegolf, sisustussuunnittelu ja maastopyöräily.
Miten päädyit hallitustyöskentelyn pariin ja miten monta vuotta sinulla on hallitustyö kokemusta?

Päädyin hallitustyöhön perheyhtiömme Insinööritoimisto Jonecon Oy:n kautta, jonka hallitukseen olen kuulunut vuodesta 2016. Olen sittemmin kehittänyt osaamistani suorittamalla HHJ PJ -tutkinnon.


Millaisissa hallituksessa olet ollut mukana?

Kuulun perheyhtiömme hallitukseen. Työni puolesta Advisory Board tekeminen on myös tullut tutuksi. Uusi ulkopuolinen hallitusvastuu on alkamassa kesän jälkeen. Siitä sitten myöhemmin.


Mihin suuntaan haluat kehittyä hallitusosaajana ja millaisiin hallitustehtäviin itse pyrit hakeutumaan mukaan tulevaisuudessa?

Löydän itseni usein visionäärisen yrittäjän viereltä luomassa selkeyttä, rakentamassa toimintamalleja ja tehostamassa tekemistä. Tuen siten tulosten aikaan saamista. Tää on tekemiseni ydin ja siinä haluan kehittyä joka päivä.

Minusta on eniten apua kasvu- tai pk-yrittäjälle, joka kokee, ettei yritys ole ihan sillä mallilla kuin voisi olla: tavoitteisiin ei päästä, teknologiaa ja automaatioita alihyödynnetään tai yhteiset toimintamallit ja prosessit ovat sekavia.


Mitä verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on sinulle antanut?

Paljon hyviä ajatuksia, kokemuksia ja ystäviä. Future Boardissa olen tutustunut sekä hallitustyöstä että yrittäjyydestä aidosti kiinnostuneisiin ammattilaisiin. Keskustelut soljuvat luonnostaan varsin hyödylliseen suuntaan


Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin hallitustyö?

Kuluvaa vuottani on värittänyt esikoisen vauvavuosi, perhearki ja vuokrajohtajuus. Vuokrajohtajuus on ollut minulle hyvä operatiivisempi rooli. Olen pystynyt tekemään siinä hyvää tulosta, sillä usein ulkoisen osaamisen tuonti taloon vauhdittaa tavoiteltua muutosta.


Jos haluat olla Matiakseen yhteydessä ja kuulla lisää hänen kokemuksistaan ja osaamisestaan, niin hänen yhteystietonsa löytyvät tämän sivun yläosasta.

29 views0 comments

Comments


bottom of page