top of page

Future Board jäsenesittely – Juuso Kiiveri

Tuomme esille yhdistyksemme jäseniä ja kysymme heiltä vakiokysymykset, joihin jäsenet saavat itse vastata.


Nimi: Juuso Kiiveri

Paikkakunta: Tampere Yhteystiedot: juuso.kiiveri@gmail.com, 0456721945 Intohimot ja kiinnostuksen kohteet: Squash ja mökkeily









Miten päädyit hallitustyöskentelyn pariin ja miten monta vuotta sinulla on hallitustyö kokemusta?

Ryhtymällä yrittäjäksi viisi vuotta takaperin.

Millaisissa hallituksessa olet ollut mukana?

Olen toiminut järjestöaktiivina oppilaskunnan hallituksessa, poliittisen paikallisosaston hallituksessa, muutaman yhdistyksen hallituksessa, taloyhtiöiden hallituksessa ja nyt kahden yhtiön hallituksessa sekä yhden yhtiön advisory boardissa.


Mihin suuntaan haluat kehittyä hallitusosaajana ja millaisiin hallitustehtäviin itse pyrit hakeutumaan mukaan tulevaisuudessa?

Haluaisin saada kokemusta isompien osakeyhtiöiden toimivasta hallitustyöskentelystä ja päästä tätä kautta vaikuttamaan suomalaiseen elinkeinoelämään vaikuttamalla listaamattomien yhtiöiden hallituksissa laajemminkin kuin vain oman yhtiöni kautta.


Mitä verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on sinulle antanut?

Mielettömiä oppimiskokemuksia, tukiverkostoa, yhteistyökumppaneita, ystäviä ja asiakkaita.

Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin hallitustyö?

Arvostan vapaa-aikaa ja pyrin minimoimaan työmäärän ja maksimoimaan vaikuttavuuden. Haluaisin päästä eroon normaalista 8-16 muotista ja pyrkiä siihen, että lopputulos ratkaisee eikä istutut työtunnit.


Jos haluat olla Juusoon yhteydessä ja kuulla lisää hänen kokemuksistaan ja osaamisestaan, niin hänen yhteystietonsa löytyvät tämän sivun yläosasta.

24 views0 comments

Kommentare


bottom of page