top of page

Future Board jäsenesittely – Joonas Nevala

Tuomme esille yhdistyksemme jäseniä ja kysymme heiltä vakiokysymykset, joihin jäsenet saavat itse vastata.


Nimi: Joonas Nevala LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/joonas-nevala/ Paikkakunta: Tampere Yhteystiedotjoonas.nevala1@gmail.com, +358408449536 Intohimot ja kiinnostuksen kohteet: urheilu, asuntosijoittaminen ja matkailu.
Miten päädyit hallitustyöskentelyn pariin ja miten monta vuotta sinulla on hallitustyö kokemusta?

Olen päätynyt hallitustyöskentelyyn yrittäjyyden myötä. Hallitustyöskentelystä on kertynyt kokemusta jo viiden vuoden ajalta. Olen myös suorittanut HHJ-tutkinnon.


Millaisissa hallituksessa olet ollut mukana?

Olen mukana 24 Pesula Oy:n hallituksessa.


Mihin suuntaan haluat kehittyä hallitusosaajana ja millaisiin hallitustehtäviin itse pyrit hakeutumaan mukaan tulevaisuudessa?

Vahvuuksiani ovat tuotanto, tuotekehitys, prosessien kehittäminen ja toiminnan skaalaaminen. Kokemukseni kansainvälistyvästä kasvuyhtiöstä on tuonut näkemystä yrityksen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja kasvattamisesta. Näitä oppeja olisi hienoa päästä jalkauttamaan jonkin yrityksen hallituksen riippumattomana jäsenenä.


Mitä verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on sinulle antanut?

Verkostoituminen muiden hallitusammattilaisten kanssa on tuonut minulle lisää oppia hallitustyöskentelystä, sekä haastanut ja laajentunut omaa ajatteluani.


Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin hallitustyö?

Vapaa-aikaa vietän monipuolisesti urheillen. Liikunnan lisäksi ystävät, perhe ja asuntosijoittaminen kuuluvat arkeeni.


Jos haluat olla Joonakseen yhteydessä ja kuulla lisää hänen kokemuksistaan ja osaamisestaan, niin hänen yhteystietonsa löytyvät tämän sivun yläosasta.

29 views0 comments

Comments


bottom of page