top of page

Future Board jäsenesittely – Joona Linna

Tuomme esille yhdistyksemme jäseniä ja kysymme heiltä vakiokysymykset, joihin jäsenet saavat itse vastata.

Nimi: Joona Linna LinkedIn: www.linkedin.com/in/joona-linna-a6260983 Paikkakunta: Tampere Yhteystiedotjoona.linna@vestelli.fi, 046 6000 421 Intohimot ja kiinnostuksen kohteet: liikunta, luonto, talous & sijoittaminen, pokeri ja yleisesti tykkään tutkia erilaisia asioita
Miten päädyit hallitustyöskentelyn pariin ja miten monta vuotta sinulla on hallitustyö kokemusta?

Hallitustyöskentely alkoi kiinnostamaan oman yrittäjyyden kautta, josta heräsi mielenkiinto oppia lisää ja kehittää omien yritysten hallitustyöskentelyä. Olen suorittanut HHJ-kurssin, -tutkinnon ja -puheenjohtajakurssin. Hallitustyö kokemusta on kertynyt vuodesta 2010 alkaen 6 yhtiön osalta sekä jäsenen että puheenjohtajan roolista.


Millaisissa hallituksessa olet ollut mukana?

Hallitustyö kokemusta minulla on rakennusalalta, ympäristöalalta, markkinoinnista ja sijoitusyhtiöstä. Yhdistysten osalta olen ollut nuorten hallitusosaajien verkoston Future Boardin hallituksessa. Tällä hetkellä olen viiden eri yhtiön hallituksen jäsen tai puheenjohtaja. Yritysten lisäksi olen hallituksen puheenjohtaja kiinteistöyhtiössä ja asunto-osakeyhtiössä.


Mihin suuntaan haluat kehittyä hallitusosaajana ja millaisiin hallitustehtäviin itse pyrit hakeutumaan mukaan tulevaisuudessa?

Haluan kehittyä hallitusosaajana mahdollisimman monipuolisesti. Tulevaisuudessa haluan toimia hallituksessa yhtiöissä, joissa minulla on omaa omistusta. Tällä hetkellä en etsi uusia hallituspaikkoja, mutta tulevaisuudessa voisin nähdä itseni riippumattomana hallituksen jäsenenä mielenkiintoisen yrityksen hallituksessa yhdessä tosi mukavien henkilöiden kanssa.


Mitä verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on sinulle antanut?

Verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on antanut minulle todella paljon oppeja hallitustyöstä, erilaisista liiketoiminnoista ja yrityksistä, mutta kuitenkin kaikkein parasta antia on ollut erilaiset ihmiset. Olen saanut paljon ystäviä joiden kanssa voi keskustella hallitustyöstä, liiketoiminnan haasteista tai ihan mistä tahansa muusta.


Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin hallitustyö?

Vapaa-aikana vietän aikaa perheeni ja ystävien kanssa. Tykkään urheilla monipuolisesti ja käyn mielelläni pelaamassa padelia, hiihtämässä tai kuntosalilla. Lisäksi tykkään pelata pokeria sen erilaisissa muodoissa.


Jos haluat olla Joonaan yhteydessä ja kuulla lisää hänen kokemuksistaan ja osaamisestaan, niin hänen yhteystietonsa löytyvät tämän sivun yläosasta.

47 views0 comments

Commentaires


bottom of page