top of page

Future Board jäsenesittely – Axel Lindell

Tuomme esille yhdistyksemme jäseniä ja kysymme heiltä vakiokysymykset, joihin jäsenet saavat itse vastata.


Nimi: Axel Lindell LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/lindellaxel/ Paikkakunta: Helsinki Yhteystiedot: axel@ilona.works, 0415446022 Intohimot ja kiinnostuksen kohteet: Yllytyshullu, lähden mukaan tekemään melkeinpä mitä vain!

Miten päädyit hallitustyöskentelyn pariin ja miten monta vuotta sinulla on hallitustyö kokemusta?

Olen 9 yhtiössä hallituksessa tai advisory boardissa, 3 vuotta sitten aloitin ensimmäisessä hallituksessa.


Millaisissa hallituksessa olet ollut mukana?

Yhtiöiden toimialat ovat todella laidasta laitaan, esim. b2b palveluidein kilpailutus alusta, ruuan kuljetuksen ja tilaamisen alusta, käänteisosmoosilla puhdasta vettä, luonnon kosmetiikkaa, etc…


Mihin suuntaan haluat kehittyä hallitusosaajana ja millaisiin hallitustehtäviin itse pyrit hakeutumaan mukaan tulevaisuudessa?

Minun osaameni keskittyy talouteen, sopimusjuridiikkaan, rahoituksen keräämiseen, ja haluankin keskittyä siihen, että pystyn näiden teemojen ympärillä tarjoamaan entistä parempaa apua yhtiöille.


Mitä verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on sinulle antanut?

Hallitustyön olennainen osa on ovien avaaminen, ja siihen ei muu auta kun verkostoituminen. Se on siis mielestäni kaikki kaikessa hallitustyössä.


Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin hallitustyö?

Puoliso, koira, mökkeily Paraisilla, ja sitten on läjä eri lajeja mitä harrastan, esim., golf, sulis, squash, pingis, padel, veneily, metsästys, laskettelu, ja monia muita 🙂 .


Jos haluat olla Axeliin yhteydessä ja kuulla lisää hänen kokemuksistaan ja osaamisestaan, niin hänen yhteystietonsa löytyvät tämän sivun yläosasta.

80 views0 comments

Comments


bottom of page