top of page

Future Board jäsenesittely – Antti Jokela

Tuomme esille yhdistyksemme jäseniä ja kysymme heiltä vakiokysymykset, joihin jäsenet saavat itse vastata.


Nimi: Antti Jokela

Paikkakunta: Helsinki

Intohimot ja kiinnostuksen kohteet: Yhteiskunta, talous, sijoittaminen, ruoka & viini, meditaatio, terveys, kulttuuri, monipuolinen liikunta, luonto ja eräily, mökkeily ja festarit.
Miten päädyit hallitustyöskentelyn pariin ja miten monta vuotta sinulla onhallitustyö kokemusta?

Vuonna 2015 päätin hakea Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry:n omistaman monialayritys Profea Oy:n hallitukseen kontribuoidakseni entisen opinahjoni rakkaalle opiskelijayhdistykselle. Olin hallituksessa vuoteen 2019 asti. Vuodesta 2017 olen toiminut työyhteisöjen kehittämiseen ja valmentamiseen erikoistuneen Liftedin hallituksessa. Perustamassani markkinointitoimisto Parcerossa olen perustanut ja johtanut puheenjohtajan kanssa advisory boardia vuodesta 2018 alkaen. Advisory board mukaanlaskettuna kokemusta on yhteenlaskettuna 15 vuotta.


Millaisissa hallituksissa olet ollut mukana?

Tällä hetkellä olen Parcero:n ja Lifted Oy:n hallitusjäsen.


Mihin suuntaan haluat kehittyä hallitusosaajana ja millaisiin hallitustehtäviin itse pyrit hakeutumaan mukaan tulevaisuudessa?

Haluan oppia vielä lisää governance-puolesta joka korostuu aina yrityksen koon kasvaessa. Pystyn tuomaan hallituksiin omaa vahvaa osaamistani mm. strategiasta, markkinoinnista, talouden seurannasta, myynnin johtamisesta, organisaatiokulttuurin rakentamisesta. Oma tyylini on aina osallistava, oikeudenmukaisuuteen pyrkivä ja systemaattinen. Olisin erityisen kiinnostunut myös toimimaan uudessa hallituspestissä esim. IT-sektorilla tai muissa asiantuntijapalveluissa, puhtaan energiantuotannon, muiden vihreiden teknologioiden tai terveysteknologian parissa. Toimialaa tärkeämpää minulle on hallituksen hyvä dynamiikka, toimiva yhteistyö operatiivisen johdon kanssa sekä selkeät liiketoiminnan kasvutavoitteet.


Mitä verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on sinulle antanut?

Olen oppinut fiksuilta ihmisiltä ympärilläni paljon. Onnekseni hallituksissa, joissa olen mukana, on myös tosi hyvä dynamiikka joten hauskaakin on! Tällä polulla haluan jatkaa ja samalla antaa takaisin myös niille ketkä voivat minulta oppia.


Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin hallitustyö?

Tällä hetkellä 9kk tytär pitää perheemme suht kiireisenä. Heltiävän vapaa-ajan täyttävät liikunta, luonto, mökkeily, ruoka ja ystävien tapaaminen em. merkeissä.


Jos haluat olla Anttiin yhteydessä ja kuulla lisää hänen kokemuksistaan jaosaamisestaan, niin hänen yhteystietonsa löytyvät tämän sivun yläosasta.

48 views0 comments

Comments


bottom of page