top of page

Future Board jäsenesittely – Antti Haapakorva

Tuomme esille yhdistyksemme jäseniä ja kysymme heiltä vakiokysymykset, joihin jäsenet saavat itse vastata.

Nimi: Antti Haapakorva LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/anttihaapakorva/ Paikkakunta: Kuopio Twitter: @AHKorva Yhteystiedot: antti.haapakorva@talentree.fi Kotisivut: www.talentree.fi Intohimot ja kiinnostuksen kohteet: Jalkapallo, strategia, kasvuyrittäminen, itsensä kehittäminen, kaunokirjallisuus


Miten päädyit hallitustyöskentelyn pariin ja miten monta vuotta sinulla on hallitustyö kokemusta?

Yli 30 vuotta.

Millaisissa hallituksessa olet ollut mukana?

Olen ollut mukana hallituksissa eri toimialoilla: veneteollisuudessa VA-Varusteella, sijoitusyhtiö Nostetta Oy:ssä, jalkapalloseura KuPS Oy:ssä ja arkkitehtitoimisto Partanen&Lamusuo Oy:ssä. Keskeinen oppi hallitustyöstä on lisäksi tullut oman yrityksen eli Talentree Groupin eri yhtiöiden hallitustyössä, jota on säädetty aktiivisesti kulloisenkin kasvun tilanteen mukaan.


Mihin suuntaan haluat kehittyä hallitusosaajana ja millaisiin hallitustehtäviin itse pyrit hakeutumaan mukaan tulevaisuudessa?

Suhtaudun intohimoisesti strategiaan ja se on osa-alue, jota haluan myös hallituksissa viedä eteenpäin. Ilman toimivaa strategiaa hallitustyö jää hyvin pintapuoliseksi. Tulevaisuudessa olen kiinnostunut kasvua hakevien yritysten hallituksista; erityisesti erilaiset muutos- ja nivelvaiheet saavat syttymään.


Mitä verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on sinulle antanut?

Näkökulmia, uusia ajatuksia, hyödyllisiä kontakteja. Ja paljon ajatuksia oman yrityksen kehittämiseen.


Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin hallitustyö?

Kasvuyrittäjän arki vie ison osan ajasta ja fokuksesta. Loppuosa – onneksi ihan reilusti – jää perheelle. Siinäpä sitä arkiaherrusta; tylsiä hetkiä ei tule. 🙂


Jos haluat olla Anttiin yhteydessä ja kuulla lisää hänen kokemuksistaan ja osaamisestaan, niin hänen yhteystietonsa löytyvät tämän sivun yläosasta.

1 view0 comments

コメント


bottom of page