top of page

Future Board jäsenesittely – Anni Hyökyvaara

Tuomme esille yhdistyksemme jäseniä ja kysymme heiltä vakiokysymykset, joihin jäsenet saavat itse vastata.


Nimi: Anni Hyökyvaara LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/anni-hyokyvaara/ Paikkakunta: Helsinki Intohimot ja kiinnostuksen kohteet: hyvinvointi, politiikka, hapanjuurileivonta, remontointi, mökkeily


Miten päädyit hallitustyöskentelyn pariin ja miten monta vuotta sinulla on hallitustyö kokemusta?

Aloitin hallitustyön perheyrityksessämme The Orange Company Oy:ssä vuonna 2015. Hallitusvastuuta on tämän jälkeen kertynyt niin konsernimme muissa yhtiöissä, kuin myös muutamassa konsernin ulkopuolisessa yhtiössä. Hallituskokemusta on kertynyt yhteensä 8 vuoden ajalta kaikkiaan 6 eri yhtiön hallituksen jäsenenä.


Millaisissa hallituksessa olet ollut mukana?

Tällä hetkellä olen hallituksen jäsenenä kahdessa yrityksessä. Smartum Oy tunnetaan työsuhde-eduista ja Keskustaneliöt Oy on kiinteistösijoitusyhtiö.


Mihin suuntaan haluat kehittyä hallitusosaajana ja millaisiin hallitustehtäviin itse pyrit hakeutumaan mukaan tulevaisuudessa?

Olen nyt 8 vuotta toiminut eri kokoisissa, eri toimialoilla, eri kasvun vaiheissa olevien yritysten hallituksen jäsenenä ja lisäksi päivätyöhöni on kuulunut liiketoiminnan kehittämisen ja johtamisen lisäksi hyvien hallintotapojen ja hallitustyön kehittäminen konsernissa. Seuraavaksi haluan kehittyä hallitustyön johtamisessa hallituksen puheenjohtajan roolissa.


Mitä verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on sinulle antanut?

En ole aiemmin aktiivisesti verkostoitunut erityisesti juuri hallitustyöskentelyn ympärillä. Tämä oli yksi tärkeä syy itselle liittyä Future Boardin jäseneksi, sillä koen verkostoitumisen arvokkaaksi tavaksi kehittää osaamista. Uusien ihmisten tapaaminen on aina mahdollisuus oppia ja avata uusia näkökulmia, sekä tietysti mahdollisuus löytää uusia hallituskollegoita.


Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin hallitustyö?

Perhe on minulle tärkeä ja minulla on kotona kaksi ihanaa pientä lasta, mies ja koira. Koen myös olevani onnekas saadessani tehdä työtä, johon suhtaudun intohimoisesti ja jossa pääsen käyttämään vahvuuksiani ja oppimaan joka päivä uutta. Ystävät, liikuntaharrastukset ja luonnossa liikkuminen ovat arjen henkireikiä. Viimeisin hurahdus on hapanjuurileivän leipominen, josta on tullut oma pieni meditaatiohetki arkeen.


Jos haluat olla Anniin yhteydessä ja kuulla lisää hänen kokemuksistaan ja osaamisestaan, niin hänen yhteystietonsa löytyvät tämän sivun yläosasta.

62 views0 comments

Commentaires


bottom of page