top of page

Future Board jäsenesittely – Anna Sofia Abrahamsson

Tuomme esille yhdistyksemme jäseniä ja kysymme heiltä vakiokysymykset, joihin jäsenet saavat itse vastata.Nimi: Anna Sofia Abrahamsson

Paikkakunta: Helsinki

Yhteystiedot: anna@abracagrowth.com

Intohimot ja kiinnostuksen kohteet: Erityisesti maalaustaide, runoillat, tanssiminen, villiruuat ja (kierrätys)materiaalien uusiokäyttö
Miten päädyit hallitustyöskentelyn pariin ja miten monta vuotta sinulla on hallitustyö kokemusta?  

Toimitusjohtajuuden jälkeen Loviassa siirryin siinä ensin hallituksen pj:ksi uuden yritykseni kautta, joka tarjoaa mm. hallitustyötä palveluna. Kokemusta hallitustyöstä pian 3 vuotta ja sitä ennen toimitusjohtajan roolista käsin 2 vuotta.


Millaisissa hallituksissa olet ollut mukana?  

Kiertotalouteen ja läpinäkyvyyteen erikoistunut muotialan kasvuyritys Lovia, ihmisoikeus- ja ilmastotekoihin erikoistunut luova/strategiatoimisto Måndag sekä oma yritykseni Abraca, joka tarjoaa kokonaisvaltaista kestävän kehityksen mukaista johtamistyötä kasvuyrityksille. Olen myös konsultoinut vastuullista miestenvaatemerkkiä Frenniä hallitustyössä.


Mihin suuntaan haluat kehittyä hallitusosaajana ja millaisiin hallitustehtäviin itse pyrit hakeutumaan mukaan tulevaisuudessa?  

Yritykseni Abraca tarjoaa palveluna hallitustyötä, jonka kautta pyrin olemaan mukana impact-yritysten hallituksissa varmistamassa, että hallitustyö ja operatiivinen kehitys nivoutuvat vahvasti yhteen.


Mitä verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on sinulle antanut?  

Laajempaa ymmärrystä erilaisten näkemysten kautta siitä, miten suuret linjaukset ja yrityksen operatiivinen työ voidaan nivoa yhteen.


Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin hallitustyö?

Toimin strategiainnovaattorina sekä kestävän kehityksen mukaisen johtamisen asiantuntijana. Nautin vapaa-ajallani taiteesta, käsitöistä, luonnosta ja villiruuista.
Jos haluat olla Anna Sofiaan yhteydessä ja kuulla lisää hänen kokemuksistaan ja osaamisestaan, niin hänen yhteystietonsa löytyvät tämän sivun yläosasta. 79 views0 comments

Comments


bottom of page