top of page

Future Board jäsenesittely – Anmari Brink Pacius

Tuomme esille yhdistyksemme jäseniä ja kysymme heiltä vakiokysymykset, joihin jäsenet saavat itse vastata.


Nimi: Anmari Brink Pacius LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/anmari-bp/ Paikkakunta: Kaikki Yhteystiedotanmari.brink@gmail.com Intohimot ja kiinnostuksen kohteet: Inhimillisyyden merkitys koneiden, digitalisaation ja datatalouden aikakaudella: Johtaminen, tunteet ja niiden kokonaisvaltainen vaikutus ihmisiin, strategiaan, tavoitteiden saavuttamiseen, päätöksentekoon, viestintään ja kulttuuriin, jossa ihmiset voivat olla yhtä koneiden kanssa tulevaisuudessa. 


Miten päädyit hallitustyöskentelyn pariin ja miten monta vuotta sinulla on hallitustyö kokemusta?

Halusin hallitusammattilaiseksi, koska minua inspiroi vastuullisuus, yhteiskunnallinen merkityksellisyys, oppimisen ilo ja arvokkaiden asioiden edistäminen –toisten auttamisen ja siinä samalla itsensä kehittäminen. Olen tehnyt töitä hallitusammattilaisena 5 vuotta. Olen täysin riippumaton uudensukupolven hallituksen jäsen.


Millaisissa hallituksessa olet ollut mukana?

Aloittavien yrittäjien, kasvuyhtiöiden, pääomasijoittaja omisteisten yhtiöiden, eri toimialojen PK-yhtiöiden sekä harrastuksena eri yhdistysten hallituksissa. Usein yhtiöt ovat hakeneet ulkopuolisen jäsenen keinoin kasvua, uutta näkökulmaa ajatteluun ja monimuotoisuutta osaamisskaalaan.


Mihin suuntaan haluat kehittyä hallitusosaajana ja millaisiin hallitustehtäviin itse pyrit hakeutumaan mukaan tulevaisuudessa?

Hallitusammattilaisena näkökulmani on tunteet ja psyyke osana johtamista ja strategiaa sekä inhimillisyyden merkitys menestyksessä. Soft is new hard, sanoisin. Myös juridisella osaamiselleni on kysyntää ja tärkeä paikka hallitustyössä.


Tärkeintä minulle on vaikuttaa kanssasi kestävään tulevaisuuteen. Olen avoin uusille hallituspaikoille yhtiöissä, joissa arvomme kohtaavat ja omistajien tahtotila on selkeä. Olen luonteeltani utelias ja janoan oppeja uusista asioista ja ilmiöistä, joista tiedän vasta vähän. Hallitustyössä on parasta se, että näitä oppimisympäristöjä riittää. 


Mitä verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on sinulle antanut?

Tuntemaan monenlaisia ihmisiä eri taustoista. Tämä on rikkaus. Se lisää ymmärrystäni siitä, mikä toiselle on tärkeää ja avartaa näkökulmaa. Laaja verkostoni mahdollistaa sen, että voin toimia siltayhteyksien rakentajana eri henkilöiden ja organisaatioiden välillä. 


Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin hallitustyö?

Rakastan ruoanlaittoa ja olen taitava kotikokki. Mikään ei voita istuvia illallisia ystävien kanssa hyvän ruoan äärellä syntyjä syviä puiden. Ruoka on minulle tapa välittää, rentoutua ja nauttia. Lisäksi rentoudun tarinateatterin, tanssin, pianonsoiton ja meditaation voimalla.


Vapaalla ja töissä olen tavoitteellinen, pidänkin lujasta vauhdista enkä karta vaarallisiakaan tilanteita, joita triathlon harrastukseni tarjoilee minulle kisakaudella kesäisin. Pidän myös Strategian seurassa podcastia strategisesta johtamisesta.


Jos haluat olla Anmariin yhteydessä ja kuulla lisää hänen kokemuksistaan ja osaamisestaan, niin hänen yhteystietonsa löytyvät tämän sivun yläosasta.

159 views0 comments

Comments


bottom of page