top of page

Future Board jäsenesittely – Aino Mari Kiianmies

Tuomme esille yhdistyksemme jäseniä ja kysymme heiltä vakiokysymykset, joihin jäsenet saavat itse vastata.


Nimi: Aino-Mari Kiianmies LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ainomarikii Paikkakunta: Tampere, Oulu, Helsinki Yhteystiedot: me(at)ainomari.com Kotisivut: www.ainomari.com Intohimot ja kiinnostuksen kohteet: Jooga (keho & mieli), luonto, liikunta, kasvu/kehittyminen, sanataide ja luova kirjoittaminen
Miten päädyit hallitustyöskentelyn pariin ja miten monta vuotta sinulla on hallitustyö kokemusta?

Päädyin hallitustyöskentelyn pariin omien yritysten kautta. Minulla on kokemusta yhteensä 10+ hallituksesta viimeisten reilun 10 vuoden ajalta, myös pörssiyhtiöstä ja puheenjohtajapesteistä.


Millaisissa hallituksessa olet ollut mukana?

Tällä hetkellä olen kehittämässä suomalaista hallitustyötä Future Boardin lisäksi Pohjois-Suomen Hallituspartnereiden hallituksessa. Lisäksi toimin Suomen Partiolaisten Value-Based Leadership -ryhmän puheenjohtajana.


Mihin suuntaan haluat kehittyä hallitusosaajana ja millaisiin hallitustehtäviin itse pyrit hakeutumaan mukaan tulevaisuudessa?

Pyrin kehittymään niin kokonaisuuksien hahmottajana kuin esimerkiksi vuorovaikuttajana, ajankohtaisen ihmisten johtamiseen ja viestintään liittyvän substanssiosaamisen lisäksi. Minua kiinnostaa erityisesti hyvinvointi- ja terveysala, vastuullisuudesta strategiansa ammentavat yritykset sekä kansainväliset kasvuyritykset.


Mitä verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on sinulle antanut?

Mielenkiintoisia keskusteluja ja mielekästä sisältöä elämään, ajattelun haastamista ja kehittämistä, oman osaamisen monipuolista hyödyntämistä, arvokkaita verkostoja.


Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin hallitustyö?

Puhun, kirjoitan, valmennan ja teen tutkimusta johtamisesta. Vapaa-ajalla minut löytää mereltä tai metsäpoluilta, perheen parista, kenties joogamatolta, usein kirja tai kynä kädessä.


Jos haluat olla Aino-Mariin yhteydessä ja kuulla lisää hänen kokemuksistaan ja osaamisestaan, niin hänen yhteystietonsa löytyvät tämän sivun yläosasta.

64 views0 comments

Comments


bottom of page