top of page

Future Board hallitusjäsenten esittely – Simo Takanen

Tuomme esille yhdistyksemme hallitusjäseniä ja kysymme heiltä vakiokysymykset, joihin he saavat itse vastata.


Nimi: Simo Takanen, hallituksen jäsen LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/simo-takanen-207b5634/ Paikkakunta: Vihti Yhteystiedotsimo.takanen@gmail.com Intohimot ja kiinnostuksen kohteet: stand up, jenkkifutis, selostaminen, elokuvat


Miten päädyit hallitustyöskentelyn pariin ja miten monta vuotta sinulla on hallitustyö kokemusta?

Päädyin hallitustyöhön alunperin Opiskelijakunta toiminnan kautta. Siellä hetken oltuani tuli halu perustaa ensimmäinen oma yritys ja sitä kautta sitten tullut omien yhtiöiden hallituksissa oltua vuodesta 2009.


Millaisissa hallituksissa olet ollut mukana?

Omien yritysten lisäksi lähinnä yhdistyspuolella on tullut touhuttua. Kova halu olisi kuitenkin lähitulevaisuudessa päästä kehittmään myös muiden yhtiöitä. Hallitus ilman Simoa on kuin makaroonilaatikko ilman laatikkoa.


Mihin suuntaan haluat kehittyä hallitusosaajana ja millaisiin hallitustehtäviin itse pyrit hakeutumaan mukaan tulevaisuudessa?

Koen olevani lavealla pensselillä maalaava ideanikkari, joka innostuu aina kaikesta uudesta tai vanhojen asioiden uudella tavalla tekemisestä. Sen takia varmasti itselle parhaiten sopivat eteenpäin pyrkivät yhtiöt, joissa on tilaa myös uusille ajatuksille ja avauksille. Erityisesti kohteita joissa haluaisin kehittyä on kv-markkinoille suuntautuvien yhtiöiden parempi ymmärrys.


Mitä verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on sinulle antanut?

Mielettömän paljon upeita kohtaamisia ja ajatusten vaihtoa, aivan upeita ulkomaanreissuja unohtamatta. On aina hienoa kun tunee olevansa itseään fiksumpien ympäröimä ja se on onnistunut loistavasti näissä ympyröissä.


Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin hallitustyö?

Tällä hetkellä eniten aikaa päivistä vievät omien rengasliikkeiden ympärillä olevat asiat, sekä puhumiseen liittyvät työtehtävät, niin koomikkona, puhujana, juontajana kuin selostajanakin. Sen lisäksi yritän vielä puristaa kropasta kesän verran pääsarjatason jenkkifutaria ulos, vaikka tuntuukin, että kropan takuuaika on ollut ummessa jo jonkin aikaa.


Miksi päädyit hakemaan Fubon hallitukseen?

Olen ollut Fubossa rivijäsenenä jo pitkään ja nyt ennen alumniksi siirtymistä koin, että on aika antaa myös takaisin ja tietysti verkostoitua ja päästä tekemään hommia huipputyyppien kanssa.


Mitkä tavoitteet sinulla on tälle hallituskaudelle?

Oppia jälleen jotain uutta ja tutustua huipputyyppeihin. Tietysti siinä sivussa tehdä paras mahdollinen Fubovuosi 🙂.


Miksi jokaisessa hallituksessa pitäisi olla yksi koomikko?

Sen lisäksi, että hommat on silloin hauskempia, niin koomikoiden kyky katsoa asioita hiukan yllättävistäkin tulokulmista on jotain mitä tarvitaan erityisesti kun halutaan tehdä jotain uudella tavalla.


Jos haluat olla Simoon yhteydessä ja kuulla lisää hänen kokemuksistaan ja osaamisestaan, niin hänen yhteystietonsa löytyvät tämän sivun yläosasta.

28 views0 comments

Comments


bottom of page