top of page

Future Board hallitusjäsenten esittely – Emma Hyökyvaara

Tuomme esille yhdistyksemme hallitusjäseniä ja kysymme heiltä vakiokysymykset, joihin he saavat itse vastata.


Nimi: Emma Hyökyvaara, hallituksen jäsen LinkedIn: www.linkedIn.com/in/emma-hyokyvaara Paikkakunta: Helsinki Yhteystiedot: +358 4074042, emma@toc.fi Intohimot ja kiinnostuksen kohteet: maalaaminen, lukeminen, tanssi, perhe ja ystävät


Miten päädyit hallitustyöskentelyn pariin ja miten monta vuotta sinulla on hallitustyö kokemusta?

Päädyin hallitustyöskentelyyn perheyrityksemme kautta ja kokemusta on kertynyt nyt 7 yhtiön hallitustyöskentelyn kautta kokemusta yhteensä reilut 20 vuoden verran.


Millaisissa hallituksissa olet ollut mukana?

Olen ollut eri kokoisissa ja eri vaiheessa olevien yritysten hallituksessa (startup, kasvuyritys ja pari vakiintuneemman liiketoiminnan yritystä ja lisäksi FuBon hallitustyössä mukana nyt toista vuotta).


Mihin suuntaan haluat kehittyä hallitusosaajana ja millaisiin hallitustehtäviin itse pyrit hakeutumaan mukaan tulevaisuudessa?

Kasvunlähteiden ja jatkuvan kehityksen teemat innostaa, varsinkin kun siihen yhdistetään yrityksessä toimivat ihmiset ja heidän kyvykkyytensä vahvistamaan strategian toimeenpanoa. Haluan kehittyä ja kehittää yrityksiä erityisesti näissä teemoissa.


Mitä verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on sinulle antanut?

Sparrausta, kokemustenvaihtoa ja tietoa hallitustyöstä.


Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin hallitustyö?

Kolme pientä lasta ja puoliso, lasten ja omat harrastukset. Olen myös mukana esimerkiksi perheyritysten liiton vaikuttamistyöryhmässä.


Miksi päädyit hakemaan Fubon hallitukseen?

Näen Fubossa paljon mahdollisuuksia ja kyvykkyyttä tuoda uudenlaista näkökulmaa ja ajattelua hallitystyöhön, erityisesti tulevaisuustaajuus ja rohkeus nuorten hallitustekijöiden potentiaalista kannattaisi hyödyntää paljon nykyistä enemmän. FuBon porukasta tätä löytyy!

Mitkä tavoitteet sinulla on tälle hallituskaudelle?

Jäsenten kohtaamisissa laatu korvaa määrän ja tapahtumista saadaan aidosti lisäarvoa irti. Tän lisäksi olisi hienoa saada jäsenmäärää kasvatettua.


Jos haluat olla Emmaan yhteydessä ja kuulla lisää hänen kokemuksistaan ja osaamisestaan, niin hänen yhteystietonsa löytyvät tämän sivun yläosasta.

22 views0 comments

Comments


bottom of page