top of page

Etsimme joukkoomme hankepäällikköä ja/tai toiminnanjohtajaa

Future Board on nuorten hallitusosaajien aktiivinen verkosto, jonka tavoitteena on edistää yhtiöiden kasvua aktiivisen hallitustyön kautta sekä edistää jäsentensä hallitusuraa. Toiminnassamme painotamme erityisesti tehokkaan ja vuorovaikutteisen yhdessä oppimisen ja samalla jaetaan selkeät ja näkemykselliset ajatukset tulevaisuuden hallitustyöstä.


Visiona meillä on olla tulevaisuuden hallitusosaamisen suunnannäyttäjä ja edelläkävijä. Tätä aiomme edistää mm. vaikuttava viestinnällä, intohimoisilla jäsenillä, aktiivisella alumnitoiminnalla ja kansainvälistymisellä mm. muissa Pohjoismaissa.


Etsimme nyt uusia sitoutuneita työntekijöitä joukkoomme ja tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä!


Yhdistyksen saaman hankerahoituksenjohdosta, etsimme yhdistykselle kehittämisorientoitunutta ja hallitustyötä tehnyttä hankepäällikköä toteuttamaan 18–24 kuukauden mittaista hanketta Pirkanmaalla. Etsimme myös toiminnanjohtajaa, joka omalla työpanoksella vastaa yhdistyksen käytännön toiminnan johtamisesta ja toteuttamisesta strategian mukaan.


Toiminnanjohtajan tehtävä työllistää noin 20 tuntia viikossa, joten sen voi halutessaan yhdistää kokoaikaiseksi työtehtäväksi Hankepäällikön tehtävän kanssa.

Lue lisää työpaikoista: https://lnkd.in/du_qaF22


Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 15.12.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen klaus.breitholtz@futureboard.fi Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme työtehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Lisätietoja avoimista tehtävistä sekä Future Board ry:stä antavat toiminnanjohtaja Klaus Breitholtz, puh. 040 825 0639 / klaus.breitholtz@futureboard.fi sekä MPS rekrytointikonsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040-7008161 / jarkko.sipilainen@mps.fi

1 view0 comments

Comentarios


bottom of page