top of page

Anna Zapasnik jättää Future Boardin toiminnanjohtajan tehtävän

Future Boardin toiminnanjohtaja Anna Zapasnik on päättänyt jättää tehtävänsä ja siirtyä uusien haasteiden pariin. Haluamme kiittää häntä sydämellisesti hänen arvokkaasta panoksestaan ja omistautumisestaan yhdistyksemme hyväksi.


Future Board on viime vuosina kasvanut ja kehittynyt merkittävästi, ja olemme yhdessä saavuttaneet hienoja tuloksia. Erityisesti jäsenistön aktivointi on kehittynyt, sillä jäsenaktiivisuus on noussut yli 200% ja jäsenmäärämme on lisääntynyt yli 45 %. Olemme saaneet erinomaista palautetta tapahtumistamme, ja verkostomme ilmapiiri on ollut kannustava, inklusiivinen ja pyyteettömästi toisiaan auttava. Kiitos tästä kuuluu kaikille jäsenille sekä operaativiselle tiimille ja erityisesti toiminnanjohtajallemme, joka on ollut keskeisessä roolissa näiden saavutusten mahdollistamisessa.


Entinen toiminnanjohtajamme haluaa erityisesti kiittää kaikkia verkoston jäseniä, kummeja, kumppaneita ja muita sidosryhmiä antoisista kohtaamisista ja yhteistyöstä. Anna siirtyy nyt johtamaan omaa yritystään, Akateemiset Muusikot, ja kehittämään itseään fasilitaattorina.

Lämpimät kiitokset Annalle hänen upeasta työstään ja kaikesta siitä energiasta ja intohimosta, jota hän on tuonut mukanaan. Toivotamme hänelle onnea ja menestystä uusissa tehtävissään.


Jatkamme yhdessä kohti uusia tavoitteita ja pidämme Future Boardin arvoja korkealla. Kiitos kaikille teille, jotka olette olleet mukana tässä matkassa.
9 views0 comments

Σχόλια


bottom of page